CananLokman28 Selam hamişler yeni üyeyim ilk paylaşımım. 24.haftama girdim bugün. Bir prensim olacak inşaallah💪 sizde durumlar ne
reflesha CananLokman28 hosgeldiniz 26+6 kizimiz olucak günler cabuk geciyor yavas yavas eksiklerimizi tamamliyoruz😄
Prensm CananLokman28 Merhaba🙋 Bende 27+1 🤰❣ Şubat sonu Mart başı gibi bekliyoruz paşamızı😍 Sağlıkla gelsinler❣👼🏻
CananLokman28 ZeynepFatih amin teşekkür ederim hoşbuldum. Siz de sağ salim kucağınıza alın inşallah hepimizde 😊
eminedmrkl Hoageldin cnm bende yeni sayilirim ilkkez giriyorum bende 30+4 haftalik hamileyim oğlusumu bekliyorum Rabbim herkesin bebegini sagsaglim saglikla kucaginiza almayi nasib etsin 😍😍
aslicerkan Yuppi mart anneleri bende martta kimse dogum yapamayacak mi diyordum 🤓bende 24 . haftayim benim de bir kızım olucak 👩🎀👩
Gamze-nil aslicerkan bizde bugün 25 olduk vallahi Mart en az doğum yapacak grup sanırım 😀 hangi illerdensiniz kızlar
Leylaa_ CananLokman28 valla biz daha pek bir hazırlık yapmadık ama önümüzdeki hafta alışverişe gidiyoruz bir liste var elimde onunla yapıcaz siz de hazırlıklar ne durumda 😊
aslicerkan CananLokman28 acele etmiyorum yavas yavas yapiyorum heycan verici durup durup aldigim kiyafetleri surekli bakiyorum Rabbim saglikla giydirmeyi nasip etsin insAllah 😊🙈
CananLokman28 Leylaa_ biz de ufak tefek şeyler dışında bir hazırlığa başlamadık. Bu ay içinde başlamayı planladık eşimle bakalım hayırlısı ❤
baliminannesi06 Bende 23+2 oldum 🤰🏻 Kızımız “Bade” yi bekliyoruz teyzeleri 🤗 bende sabırsızlanıyorum korkuyorum heyecanlanıyorum karmakarışık ve henüz pek bişey almadık💖🤱🏻