Tugcece Merhabalar Adana’da olan özel hastanelerin doktor tavsiyesi verebilir misiniz? En çok merak ettiğim Güzelyalı hastanesi hakkında bilgisi olan varsa birde bu hastanenin doğum sezaryen için ücretlerini biliyorsanız bana yazabilir misiniz?
Hnfth Tugcece mrb CNN Yasemin İlkit var çok memnun kaldım 140tl muayene ui, doğumda bundan 4ay önce 3500.du sezeryan normal aynı, şuan artmış olabilir, maddi durum Yok ondan dolayı orada yapmayacağım doğumu 4aydirda gitmiyorum kaç haftaliksin
Tugcece Hnfth teşekkür ederim yorumun için ben şuan 15 haftalık daha çok yolun başındayım şuan istanbuldayim ailem Adana’da doğumu orda gerçekleştireceğim bir aksilik olmazsa evimiz yakınında o hastane özellikle onu sordum daha uygun fiyatlı var mı bildiğiniz hastane
Gulsahtayarslan Bende güzel bir doktor ve hastane istiyorum 2 doktora gittim ve cok ılgısızler tansyonumu bıle ölçmüyorlardı dusunun 7 ayım bitti degıstırıcem ama kime gidicem bilmiyorum
Hnfth Gulsahtayarslan büyük ihtimal sigortalı veya değil bişe belirtmediler, ben şehir hastanesinde yaptım ilk dogumumu memnundum bunuda orda yapacağım inşallah ❣️🤲🏻