40+5 de normal Doğum yaptım.kızım 4,200 53cm 20:48de doğdu.Kendi sancılarım gelmeyince doktorum günün doldu perşembe gel suni ile başlatacaz dedi.tabi bende nasıl birşey gelecek başa bilmiyorum ama yürek yemiş gibiydi zaten hep hamileliğim hiç ne Doğumdan ne başka şeyden korkmuyordum .Sona yaklaştıkça tabi arada korkma endişe yaşamadım değil.son gece artık kızıma dedim allaha dua ettim bari bi işaret göreyim öyle suni sancı olsun falan.yatarken bi akıntı hissettim ama her zamanki gibidir kan değildir dedim yattım devam ettim.labobaya kalktığımda içimden de herkesin oluyor bende olmuyor birşey dedim ama bi baktım ki kan 🤗 çok sevindim.dedim kızım da gelmek istiyor artık.neyse sabah 04.00de nişan geldi ben zaten hastaneye sabah gidecektim.sabah gittik maaaile hastaneye🤦♀️Doktor ultrasonla baktı 3,5kilosu suyu iyi dedi alttan muayene etti 1cm açıklık dedi doğumhaneye git yatış yaptır dedi.gittik 9da işlemler yapıldı yattım 10da suni sancı verildi.yine aç olmak lazımmış neyse öğlen yemeği çorba yoğurt bir bardakta su iç dediler sadece .ondan sonra Doğum zamanına kadar tek birşey bile yedirmeliler .öyle böyle arada kapattılar suniyi baktılar kendi sancım var mı diye.6cm olana kadar iyiydi sonra 7cm açıklık olunca kesip alamaz mısınz dedim ama asla negatif düşünceler olmadı sezeryana alın demedim.neyse öyle böyle derken sancılar o kadar sık girdi ki yürüyüş pilates topu vs son zaman yapmadım .yatağıma yattım elimi belimin altına koydum sancı geldikçe nefes teknikleri mi yaptım elimle belime mesaj uygulamış oldum .yatakta birden suyum geldi o zaman sanki kovayla su boşaltılmış gibiydi istemsizce bağırdım ama alttan muayene edildim 8cm daha ne kadar sürecek dedim.neyse nst ye aldı beni bida burdan çıkmayacaksın Doğuma az kaldı dendi .nst olan yerde çatal da vardı.nst den çıktım suni sancı elimde yürüyüş çömelme hareketleri ile Doğuma hazırlık yaptım sancı girdikçe nefesle idare ettim.kakan gelir gibi olunca söyle dediler bende anlamadım ki nasıl şey kendimi değişik hissedince ebeme dedim geliyor galiba daha değil dedi 😂kadın sakinliğimden anladı .neyse sonra 10dakka sonra geliyorum dedi anaaaaam o 10dakka geçmek bilmedi 🤦♀️Sonra ıkınma hareketide yaptım birden tuvaletin gelmiş gibi oldu bağırarak dedim geliyor valla neyse geldi 10dakka sonra ebe çatala çıktım açıklık tam dedi.sunş sancı Hale’n kolumda.sancı girdikçe ıkın dedi.toplam 6ıkınmada doğurdum 3ünüdü beceremedim ıkınmanın.7dikiş var.işin en tuhaf tarafı kilosu.hep 3buçuk dedi doktor ultrason muayenesinde doğan çoçuk 4,200 hayır yani ebelerde şaşırdı.boyum 1,54olduğundan kısa doğuramaz demişler ama herşey inanç meselesi ben hep inandım yaparım dedim.öylede oldu.velhasıl prensesim şükğr iyi Benin’le dilerim herkes tatsın böyle güzel duyguyu 🙏😇🤗🤗