icegul 26+6 yız. İlk defa burnum kanadı. Yatsı namazı kıldım az önce. Burnum akıyor gibi geldi. Bi baktım kırmızı. Çok uzun sürmedi ama ilk olunca korkuttu beni. İyi bişey mi kötü bişey mi. Bilgisi olan yaşayan var mı Doktor randevuma 2 hafta var daha
Sumeyyeyucel icegul genelikte cok normal bir durummuş benim de ilk zamanlarda başladı ve neredeyse 30. Haftaya kadar sürdü. Geceleri kanadığına uyanıyordum veya sabah kalktığımda kanıyordu. Doktorum bir sorun olmadığını söyledi. Siz de miktarı çok değilse endişe etmeyin ama kontrole gittiğinizde doktorunuza da danışın 🙏🏻
Mgersn icegul benimde o zamanlar olmuştu çok korkmuştum doktorum normal dedi kan basıncı arttığı için olabiliyormuş gebelikte bir daha da olmadı zaten içiniz rahat olsun.
Gulcan0187 icegul ilk altı ay neredeyse her gün burnum kanadı. Çok uzun sürmezdi kanama. Normal deniliyordu. O yüzden çok sorun etmedim.
icegul Oglakdorukcum diş etim zaten normalde de kanar yine kanıyor evet. Ama burnum hamilelikten önce de hiç kanamamıştı. 26 haftadır da hiç olmadı
Oglakdorukcum icegul enımde hiç kanamadı ama kurumu kan lekeleri oldu gördüm dedigim gibi normal kan hacmi yükseliyor damarlar kılcal kucuk olanlarda nasibini alıyor içine sinmediyse doktoruna soraikirsin ben pek dert etmedim baktım hamılelıkten otürü
Aysesss Bende dun böyle bir yazı yazdjm buraya venim de ilk ti 18+5 im bende cok korktum venimkş bide sarıl sarıl sag taraftan aktı 1 bucuk saat durmadı evde de tektim korkudan öldüm doktoru aradım olabilir bideha olursa gel dedi ama normal mis yani
icegul Aysesss yaa geçmiş olsun. Benim öyle aşırı değildi uzun sürmedi. Ama bende tektim bide tam yatıcaktım bende korktum ilk olunca
Dilara1503 icegul çıktığı zaman da olabilir canm evet gebelik tansiyonun yoktu dimi 11 iyi de 5 düşük sanki gün içinde normal zamanlarda ölç 4 5 saatte bir ne olur ne olmaz tedbirli ol kontrolde doktoruna da söyle bu durumu 🤗
icegul Dilara1503 genelde böyle çıkıyo zaten tansiyonum. Hamilelikte hep düşüktü. Yeni yeni normale dönüyo. Çıkarsa riskli demişti doktorum. Hiç çıkmadı şimdiye kadar da. İnşallah olmaz daha da 😊