Herkese merhaba,
eşimin geçtiğimiz hafta salı günü covid testi pozitif çıktı. Direk odaları ayırdım zaten onu izole ettim. Yemeğini falan plastik tabak çatalla veriyorum. O günden beri teması kestim aslında onun belirtileri p.tesi başlamıştı 39 dereceden aşağı düşmeyen ateşi ile 2 kez acillik oldu ambulansla alıp götürdüler. Şimdi çok şükür o iyi ilacı bugün bitiyor düzeldi ancak cuma günü bende grip başladı. Benim ateşim 37 37.5 arası parol içerek düzelmeye çalıştım test yapmaya da gelmediler normal doğum yapacaktım doktorum 15 günün daha var demişti normal doğum için. Grip durumum bugün biraz daha iyi diğer günlere göre ama hiç bu kadar ağır grip olmamıştım koronadan şüphelenmedim diyemem. Şimdi asıl sorum şu doktorumla son görüşmemde eğer pozitif olursan sezeryanla bebeği almamız gerekir demişti. Bebek için sakıncalı olduğundan mı söyledi bilmiyorum ama bende diyorum ki zaten daha vakit var cumadan beri daha da toparlamış haldeyim büyük ihtimalle covidsem bile geçirmek üzereyim bebeğimin hareketleri de çok şükür iyi onu da yokluyorum sürekli. Aranızda son günler kala covid olup acil sezeryana alınan veya bebeği sıkıntıya giren oldu mu benim yaşadıklarımı yaşayan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi benimle çünkü ne yapacağımı bilemez haldeyim