Evet kızlar sonunda bende doğurdum 5 kasım hastanede randevum var diye gittim aslında normal doğum için bekliyordum kendimi ona odaklamıştım sonra doktor kordonumun yaşlandıgını söyledi nst baglanmamı ve alttan muayne yapılmak için beni ebeye gönderdi bu arada sancı hıcbırsey yok çok iyim nst sancı cıktı altan muaynemdede hıc acılma yoktu bende aslında acılma olmadıgı için suni sancı almak istemedim doktorda böyle bir talepte bulunmadı ben doktora normal doğum bekliyordum ama dedi oda bana kordonun cok yaşlanmış normal doğumu zaten kaldıramazsın dedi ve işte orda kalbim pır pır attı seni acil yatıralım zamanı gelmiş dedi eşim bana ben eşime baktım o an beklemıyorduk yarın gelelim dedik oda hayır bugün yatısınızı yapalım ve riske atmayalım dedi saniyede hersey gelişti kalbim nasıl carpıyor kızıma kavuşacaktım yatısım yapıldı sezeryan için sonra ebe bana epudral istermisin dedi o an tepkisiz kaldım korkma gercekten korkulcak birşey değil dedi bende kabul ettim prenses doğum dıyorlar ya inanın öyle girdim ve dogumhaneye alındım iğne yapıldıktan sonra bacaklarıma böyle sıcaklık indi ve 10dk sonra ebelerle sohbet ederken bir ağlama sesi kalbim hızlı atmaya başladı şükür kızım sağsalim dogdu okadar tarifsiz bir duyguki anlatamam ertesi gün taburcu edildim şükürler olsun kızımla uyuyorum allah herkeze bu duyguyu yaşatsın bir avazda hepiniz kurtulun korkulcak hiçbirşey yokmuş hemende ayaklandım dünyanın en harika duygusunu yaşıyorum annelik paha biçilmezmiş