Merhaba kızlar öncelikle rabbim hepinizi hayırlısıyla kurtarsın evladınıza sağ salim kavuştursun inşallah 🤲🏻
Bu benim ikinci doğumum ilk kızımda normal doğumla dünyaya gelmişti çok şükür şimdide oğluma kavuştum 🙏🏻 39+3 haftalık 3630 kilo ile 9 kasım yani dün sabah 05:30 da oğluma kavuştum. Cuma günü doktorda randevumuz vardı tam 39+0 olmuştuk çatı muaynesi yaptı doktorum ultrasonla baktı biraz bebeğin suyunun azaldığını söyledi pazartesi sabaha kadar gelmezse Sabah 8 de yatışını yapalım fitil ile normal doğumu başlatalım sancın olsun dedi kabul edip eve geldim. Tabi çatı muaynesinden sonra nişanımsı akıntılarım oldu kahverengi ve kırmızı lekeler pazar gününe kadar yoğunlaştı. Pazar günü gece ertesi sabaha hazırlık yaparken doğum için bir anda suyum gelmeye başladı azar azar önce bekledim sonra hafif sancım oluncada doktoruma ulaştım hastaneye gelmemi söyledi eşimle annemle hemen hastaneye gittik yatışım yapıldı gece 12 yi geçmişti saat 🤷♀️ Çatı muaynesi yaptı ebeler 2 cm dedi doktor doğuma yakın gelir dediler ve beni odaya aldılar yavaş yavaş sancılarım olmaya başladı ben yatağa yatmak istemedim ❌ nst sadece 2 defa bağlandım 👍🏻 Sancı geldikçe annem belime masaj yaptı sancı geçince yürüdüm odada ve sonra ebe pilates topu getirdi yapacagım hareketleri gösterdi plates yap açılman hızlanır dedi gerçektendd öyle oldu plates topuna çıktıktan 45 dk sonra açılmam 6 cm idi saat gece 04.00 olmuştu .. Sancılar sıklaşmıştı ve daha sert geliyordu yürüyüşe devam ettim sancı geldikçe annem belime masaj yaptı saat 5 te ıkınma hissi başlayınca doktorumu istedim ve 5.30 doktorumla doğumhanedeydik doktorum kesi atmamakta ısrarcı oldu yapabilirsin dedi bir çok kez güçlü şekilde ıkınmamı istedi çok şükür kesisiz dikişsiz 5.50 de oğlumu kucagıma aldım 🙏🏻😍 odama geçtim çok şükür sütümde geldi emzirdim doktorum harikaydı çok memnun kaldım 🙏🏻 Kızımıda o doğurttu oğlumuda ❤️ Şuan çok iyiyiz ikimizde dikişsiz doğum çok güzel 🙏🏻 Önerilerim ; depend harika bir kurtarıcı hasta bezleri çok rahatsız edici oluyor . Anneye iki takım pijama yeterli çocuğada 2 takım 5 li çıkış seti yetti . Pilates şansınız varsa mutlaka yapın 👍🏻 Sancı geldikçe belinize masaj yaptırmak sancıyı hafifletiyor 👍🏻 Ikınınca kendinizi geri çekmeyin çocugu itebildiğiniz kadar itin 👍🏻 Ben 05.50 de doğum yapıp 12 de hastaneden çıktım çok şükür 🙏🏻 Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın sorularınız varsa seve seve cevaplarım biz happy kidsli olduk ❤️🦋 darısı başınıza 🤲🏻