Fatmaceyhun Akrepbebek 6 gün gecikmeli test yanlış çıkması bence imkansız canım yap yada doktora git bence allah korusun boş gebelik olur başka birşey olur bekleme süren yeterli
Akrepbebek Fatmaceyhun yarını bekliycem eğer olmazsam cuma günü test yapacam sanki yarın adet olacakmış gibi bir his var içimde
Fatmaceyhun Kızlar desteğiniz için çok tşkürler önümüzdeki ayın konusu inş 🤲🏻 Kızlar hamileyim çok şükür🤲🏻 Olacak inş 🤲🏻☺️ Rabbim benim gibi isteyen herkese nasip etsin hamile olanlarada hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin sağ sağlim inş 😍💋🤲🏻
Hayal95 Fatmaceyhun Allahtan ümit kesilmez bende çok ağlıyorum dua ediyorum elimizden başka birşy gelmez benim 2.5 yıldır uğraşıyorum Allah inşallah yüzümüze bakar🤲🤲
MrvCgn Fatmaceyhun merhaba bende geri cekilme ile korunuyordum bi kac kere iceri gtti ve hemen kalardim hic icimde kalmazdi ama hic beklenmedik birsey oldu ve hamile kaldim şok olduk Rabbim ne zman hayirliysa o zman veriyor 20 aylik oglum var 4 yasa kadar dusunmuyorduk ama hayurlisi buymus iste uzulme dua et herseyde bir hayr vardir elbet🤲
Fatmaceyhun MrvCgn çok sağol canım dualarında benide unutma inş tez zamanda rabbim banada nasip etsin inş🤲🏻 SiZin gibileri anlamıyorum yanlış anlama ne yiyorsunuz ne içiyorsunuzda böyle bir bünyeye sahipsiniz anlamak zor ☹️
Fatmaceyhun MrvCgn bu arada yanlış anlama canım kötü yada art bi niyetle söylemiyorum. Çok şanslısınız bu konuda insan imreniyor özeniyor ☺️
MrvCgn Akrepbebek merhaba ben 4. Gunumde yaptim testi silik cikti ertesi gun doktora gttim varmis daha cok yeniymis degerim 3.93 cikti ihmal etme cnm
Selenngrr MrvCgn doktora sonucu gösterdiniz mi acaba benim de adetime bi kaç gün var gibi yumurtlama üzerinden 11 gün geçti bu gün öğlen de kahverengi kan tarzında birşeyler gelmeye başladı sadece peçeteye geliyor hafif şekilde birde hafif ağrı sızlama şeklinde kan verdim 2.30 çıktı acaba var mıdır doktorla görüşemedim içim içimi yiyor
Akrepbebek MrvCgn cesaret edemiyorum ya o negatifi görürsem diye yarında bekleyecem eğer adet olmazsam cuma günü yapacam inş.. dua et bana canim . Bu arada hayırlı olsun inş sağlıkla kucağına alırsın bebeğini😇
MrvCgn Fatmaceyhun yok yanlis anlamadim ama o bizle ya da seninle alakali birsey degil Rabbim nasip edicekk ki olsun. Bak mesela kardesim evlendi surekli calismadalar suan cok istiyirlar ama hasta oldu. Ben hic beklemedigim zamanda oldu onlari beklerken hepimiz şok olduk. Guzel seyler beklemedigin zaman olur zaten tabiki de dua ederm bol bol 😘😘
Bubis41 Fatmaceyhun canım bilmem sana umut olurmu ama bende normalde geciken bir adet düzenim yoktu bir ay geciktim tmm dedim hamileyim test aldim yok teste kusur buldum gittim kan verdim ama gene negatifti sonra adet oldum ondan sonraki ay adetim 4 gun kala ogrendim hamile oldugumu aynı olay görümcem dede aynı oldu o da hamile bilmiyorum bizdemi böyle oldu yoksa 1 ay boş gecikip obur ay hamilemi oluyosun umarım seninde bir sonraki ay o mutlu haberi alirsin
Fatmaceyhun Bubis41 inş sayenizde moral bulup bu ay da tam motive olarak başlayıp önümüzdeki ay sıfır negatif düşünce ile başlayıp hayır sonuçla noktalandırırım. Eşime üzülüyorum ya adam her ay gözümün içine bakıyor bu ay olacak diye 😭
Bubis41 Fatmaceyhun tahmin edebiliyorum vakti zamanın vardır rabbim tez vakitte nasip etsin ne çok oraya takılın nede umutsuzluğa kapılan en büyük etkeni stres normal hayatınıza devam etmeye fazla düşünmemeye çalışın zor ama en büyük etkeni bu
Dayeolmak Edizinannesii miğde bulantısı birde iki gündür başımı kaldıramıyorum çok ağırıyor bu üç gündür günüm geçti gününde adet olurum ama testler negatif halaa
MrvCgn Selenngrr yukarda yanlis yazmisim ben 30.93 cikti sonucum 2 gun sonra 121 cikti haftaya cuma gidicem tekrar kontrole ultrason icin
Dayeolmak Edizinannesii yaşadığım yerde doğru düzgün bir sağlık ocağı özel hastane birde kadın doğum doktoru yok açıkçası bereye gideceğimizde bimilyorım