Fatmaceyhun Kızlar çok şükür 9 kasım geçti ya saat başı lavabolarda ya ağrım vardı geç 1 gün geçti ama test yapmıştım silik çıktı diyenler umudumuz olun ve yarın sabah iyi güzel msjlarınızı alırım inş hormonlarım düşüktürde testte çıkmamıştır diye düşünüp yarın sabah test yapacağım sizide bekliyorum inş hayır sonuçla dönerim 🤲🏻
34Gizem Fatmaceyhun hafif ağrı ve akıntı ile beraber kahverengi lekeler gelmeye başladı bende bugün . dün olmadım bugünde gelen yok henüz .
Hayal95 Fatmaceyhun Çok ağladım canım çok dua ettim testte ilk 10 dk birşy yoktu sonradan Bi baktım ikinci silik ilk yarım saatte çıktı sizce umutlanmalı mıyım https://imgyukle.com/i/I0Jzgo Bi bakar mısınız testim kızlar
Fatmaceyhun Kızlar bende durum aynı bir gebelik belirtisi yok adette olmadım ☺️ Sorun ne acaba ilk defa başıma geliyor siz ne durumdasınız
zarifkelebek Fatmaceyhun bende geçen ay 11inde oldum. Programa göre bugün olmam lazım. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin☺️
Edizinannesii Fatmaceyhun belirtiyi bekleme bence bünyeden bünyeye fark var bende hiç bi belirti olmamıştı mesela 🤷♀️
zarifkelebek Fatmaceyhun göğüste şişlik, göğüste ağrı, mide bulantısı, sağ kasık ağrısı ve aşırı akıntı var. Ama bunlar geçen ayda olmuştu. Birde ara ara adet sancısı oluyor. Adet sancıları olduğu için hamileliğe ihtimal veremiyorum.
Iraz zarifkelebek benimde adet sancım varsı hatta ped taktım adet olacagım diye ama olmadım Rabbim evlatlarımızı bize bagıslasın 🤲🏻 Allah gönlünüze göre versin
Eavsar zarifkelebek tutunma esnasında hafif bir ağrı olabiliyor bendede olmuştu adet sancısı ile karıştırılıyor umudunuzu kaybetmeyin 🙏
Fatmaceyhun Edizinannesii ne bileyim canım ya test yaptım negatif çıktı adetin a sı yok hamileliğin h si bir bilinmezlik denklem için değim resmen alt üst oldum 😔
Dayeolmak Edizinannesii miğde bulantısı birde iki gündür başımı kaldıramıyorum çok ağırıyor bu üç gündür günüm geçti gününde adet olurum ama testler negatif halaa
zarifkelebek Iraz amin. Olursa plansız bir gebelik olur. 2 kere birlikte olmayla hamile kalınabilir mi bilmiyorum ama bakalım beklemedeyim.
Akrepbebek zarifkelebek eğer yumurtlama gününe denk gelmişse niye olmasın ben hamile kaldığım zaman sadece 2 defa ilişkiye girmiştim oda yumurtlama günleriydi ve hamile kalmıştım
Fatmaceyhun zarifkelebek inş olur canım plansız olan belki daha iyi olur. Bende hiç bir belirti yok hayır haber bekliyorum senden canım inş tutmuştur 😍
Eavsar zarifkelebek bizimde plansız oldu ben hissettim istiyordumda ağrı felan oldu içime doğdu hatta doğum kontrol hapı kullanıyordum hemen bıraktım sonra beklemeye başladım adet günümü
zarifkelebek Eavsar boşanma sürecindeyim. Daha doğrusu şu an ayrı yaşıyoruz. Belki umut olur bize diye düşünüyorum. O yüzden 2 birlikte olmayla olur mu acaba diye düşündüm Ama rabbim nasip ederse her türlü olur tabi.
Herbisey Fatmaceyhun valla canım bende halaaa bekliyorum dünden beri. Olcak gibi oluyorum gidip bakıyorum yok. Adetime 2 gün kala erken gebelik testini yapmıştım negatif çıkmıştı o yüzden testte yapmak istemiyorum bekliyorum bakalım..
Fatmaceyhun Herbisey bende istemiyorum 2 gün daha bekleyeceğim sonra doktora gideceğim çünkü benim böyle hiç başıma gelmedi gününde gelir hep nasip artık. Bakayım hakkımızda hayırlısı olsun canım inş güzel haber alırsın
Eavsar zarifkelebek valla bacım ben korunurken 1 gün geç başladım ilaca ona rağmen oldu yani kimisi aylarca uğraşır kimisi pat diye oluverir allah veriyor en hayırlı zamanda sizin içinde hayırlısıysa olmuştur inşallah
Herbisey Fatmaceyhun bende hep gününde olurdum anlayamadım bekliyorum bakalım bugünde geçsin olmazsa test yapcam