Benvebebgim Kızlar doktrlar alttn muayene etmye nezmn baslyr ben 31 +2 oldum kontrle gdcgm bna aslnda 2 hafta snra gel demsti ben braz gecrdm o zmanı em son 23 nisanda gtmstm bu haft içi gidcem sizce bakrmı bide nst olayı nezman ltfen bilgi vern 🤗
NaimeYilmaz Benvebebgim 37 de bakıcak catımıza doktor. Oda bebiş biraz iri oldugu ıcın. 3 kez alttan acıklıgıma bakıldı ama
Elifrana Benvebebgim benim doktorum 38 de yaptı çatı muayenesini. Önceden söylemişti 38 de yapcam diye kendimi hazırlayıp gittim 😂
Zeysamim Benvebebgim erken doğum riski yoksa alttan muayane etmez. Nst 35. Haftadan sonra☺ Benim erken riskim var o haftada bakıldı 1 cm açılmam var. Şuan 33+4 üz.
Kubra0903 Benvebebgim bu cuma kontrolüm var canım benimde 37.haftam olucak. Geçen gittiğimde bu kontrol için çatı muaynesi yapacağını söylemişti. Nst çekimleri de 32. Hafta itibariyle yapılmaya başlıyor.
Benvebebgim Cok tesekkrler kızlar . Rabbim hepimize bebeklerimizi sagsalim kucagımıza almayı nasip etsin . Amin 🤗😘
NaimeYilmaz Benvebebgim sanırım biri 17.haftamda oldu su gıbı akıntım oldugu ıcın. Biride 25.haftalardaydı yine akıntı sornuyla gittin biride gecen hafta . En son kasılma şikayetıyle gıdınce baktılar . Devlette bunların hepsi. Devlette acile gıdınce herşeyinize bakıorlar
Elifrana Benvebebgim sezaryen olunca durum farklı oluyor tabi ki. Ama biz normal doğum bekliyoruz o yüzden ☺
Zarifa90 Benım rısklı dogumum var malesef 1 temmuzda sezeryanla dogumum gerçekleşicek allahın ızınıyle ondada altdan bakyolarmı acaba .😤bu zamana kadar hıç altdan bakmadı .
Benvebebgim Anladm kızlar ya bende normal dogum istyrm ilk günden beri hatta kendmi şartlyrmda ama tabi nasip kısmet inşllah bende normal dogm yapblrm . Hatta bazen keske evde bianda 10 cm acıklık olsa hastnye varr varmz bir dakikada dogrsam olsa btse dyrm 🤣🤣😥