maria12 Kızlar 16 haftalık hamileyim. Progestanı fitil olarak vajinadan kullanıyorum. Normalde ilacı kullanırken zor yerleştirirdim. Bugün kolayca girdi ilaç hiç zorlanmadım korkuyorum acaba açılmam mı var ,?
DaisyMom maria12 zannetmiyorum.Belki akintiniz oldugundan rahat girmis olabilir.Ben 29.haftamda kullanirken fitili parmagimla itiyordum parmagimla geri geliyordu.Acilmam vardi.Agriniz sanciniz yoksa sikinti etmeyin.Yine doktorunuza sormaniz daha iyi olur.
Viliviki maria12 ben de kullandım fitil olarak bazen daha kasmasan yapınca rahat giriyor korkmayın hiç zaten rahat girmesi gereken bir fitil kasılmışsınızdır daha önceden muhtemelen
maria12 DaisyMom cuma günü karnım çok ağrıyordu doktora gitmiştim normaldi her şey buğgn kasıkta batma vardı sadece ama ilk defa böyle oldu çok korktum
maria12 Viliviki bilmiyorum önceden de bayağı kullandığım için ilk defa böyle Farklılıj olunca tedirgin oldum
DaisyMom maria12 kasikta batma normal 25+2 gunlugum kasiklarim hep agriyor rahmim felan bebek asagilarda oldugu icin.Korkmayin korktukca stres yaptikca bebegide etkilersiniz.Derin bir nefes alin ve rahatlayin.Ilerleyen zamanlarda daha cok yasacaksiniz kasikta batma rahim agrisi.💜
Viliviki maria12 benimde öyle olmuştu hatta yapamadım zannettim anlamadım bile nasıl gitti korkmayın fitil rahat oldu diye açılmanız olmamıştır başka bir problem yok ise içiniz rahat olsun 💕
DaisyMom maria12 anladim canim ama biraz rahata birakmak gerekiyor emin ol boylesi daha iyi gelecek sanada bebegede.Bende bir dusuk 2 dogumla kayip yasadim.Seni anlayabiliyorum insan korkuyor.Ama sakinligimizi korumamiz gerekiyor.InsAllah saglikla alirsin bebegini kucagina 🤲🤗