elifkrc Hamile olduğumu unutuyorum sanki karşılık varmış gibi (tövbe) hiç bişey hissetmiyorum sadece çok temizlik yaptığımda bek ağrım oluyo sadece 14. Haftadayız şuanda
Ruya-Onen elifkrc Son haftalardada öyle hissetmemek isteyeceksin ama olmayacak maalesef tadını çıkar bu günlerinin 😁😁😁
Zuhal14 elifkrc senin zamanında bende dahil eminin bir çok kişi alışamamıştır biraz daha ilerleyen zamanlarda daha yoğun hissedersin normal bişiy
Ozlem8989 Bikaç haftaya karnında minnacık kıpırtılar hissedince o zaman tam anlamıyla hamile hissedersin canım 😊 öyle güzel bi duygu ki
elifkrc Ozlem8989 yaa çok istiyorum hissetmek içimde ve bi hafta da erken gidiyoruz çok şükür 15 haftalık görünüyo internette de 16. Haftada erkende olsa hissedilebiliyomuş çok heyecanlanıyorum 😁🙏🏼
kucuktospam elifkrc ikinci gebelikte 15 ve 16. Haftalarda hissediliyormuş ama ilk gebelikte 21. haftayı bulabiliyormuş bende beklemedeyim 😄
Ozlem8989 elifkrc ben şu an 16+6 haftalık hamileyim, bikaç gün önce sırt üstü uzanmışken elim karnımdaydı. Çok net bi şekilde elimin olduğu yerde kıpırdadı😊 Rabbim herkese yaşatsın inşallah canım
Ozlem8989 kucuktospam benim ilk gebelik ama 16 haftalıkta hissettim 😊 En kısa zamanda sende hissedersin inşallah 🥰