Tugce16_ Hamileyim 21 haftaya girdm bugun balik yeidm unuttum 2 , saat sonra filan süt içtim unuttum tamamen korkuyorum zehirlenir mihm bişey olur mu balik taze mi bilmiyorum ya degilse
Babyy1S Tugce16_ aksam balik yaptik yedik her aksam süt ictigim icin baliktan 2 saat snra iciyorum sutumu bir sorun olmuyor
Sineemm Tugce16_ yanlış biliyorsam düzeltin ama balıkla sütun bir zararı olmadığının düşüncesindeyim genellikle mayalı ürünler zehirleme yapıyor balık yogurt gibiesela çocuklarımıza 6.aydan sonra ek gidaya geçişte ufak ufak balık yedirip emzirdigimiz oluyor zararlı olsa onlarada olmazmiydi
Cramel Tugce16_ balık yedikten sonra süt içerseniz bir zararı olmaz. Yoğurt yerseniz de zehirlemez. Aksine balık bayatsa zehirini atmanıza yardımcı olur.
Tugce0158 Tugce16_ Bence problem olsaydı vücut dışarı atmak isterdi bulantı kusma falan yoksa bence korkma.balıkla ayran içenler var Allah’ın izni ile hiç bir sıkıntı olmaz .
Tugce0158 Tugce16_ Allah’ın izni ile hiç birşey olmaz sen içini ferah tut yavrularımız Rabbime emanet o ne derse o olur.Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın inş 🤲🏻🙏
Nursahcan Canım ben 36+5 deyım sürekli balık yiyorum ve hergun yatmadan süt içiypruö balık taze ise sıkıntı olöuyor eger bayatsa zaten iki saate belirti gösterirdi allahın ıznı ile bisey olmax
Babyy1S Sineemm zaten her balık zehirlemiyor ben balikla ayran içen biriyim bazı balıklar var onlar zehirleme yapıyor ama hangisi oldugunu suan hatirlamiyorm
Esra0508 Oğlum geçen sene tatilde balık yeyip üstüne biz görmeden ayran içmişti ve doktorunu arayı sorduğumda korkma hiç bisey olmaz balikcilardaki mezelerin çoğu yoğurtlu demisti
Ecekorall Tugce16_ balık ve süt ikisi de taze ise bir sorun olmaz, biz Burda yoğurtlu balık yapıyoruz 🥰🥰🥰
Akrepbebek Tugce16_ canim korkma benim teyzem gebelik zehirlenmesi geçirmişti.Mide bulantısı baş dönmesi çok kötü bir haldeydi . Bebeğe bir şey olacağından çok korkmuştu doktor gebelik zehirlenmesinde sadece anne etkileniyor bebek etkilenmiyor demişti. Icini ferah tut