Sonunda paşa oğlum doğdu ve tüm acılarımı unuttum. 08.10.2020 tarihinde sabahın 05.30 sancılarla uyandım uykumdan. 10 15 dk arayla giren kasılmalarım git gide açıklamaya başlamıştı. Ilk başta bunun taş dökmekle alakası olabileceğini düşünsemde sonra kasılmaların ve vajinama hissettiğim baskı çoğalınca doğum olabileceğini düşündüm. Hemen en yakın hastaneye gittim ama artık sancılarımdan duramıyordum. Nst bağlandım alttan açıklık muayenelerim yapıldı sadece 1 cm açılmak olduğunu söylediler. Sancılarım gözüktüğü söylenildi. Doktoruma taş döktüğümü söyleyince serumlar verip başka hastaneye şevkimi verdi. Sancılarımın açılmalı arttırıp doğumu başlatabileceğini söyledi. Gittiğimiz hastanede taşla alakalı hamile olduğum için bir işlem yapılamadı yine serum verip dogum evine sevk verildim. Yapılan muayenede açılmanın 3 cm üstü olduğu soylenilerek yatışın verildi ve ağrı kesici serumlarımı çıkarttılar. 17 saat normal dogum olması için şancı çektim taş dökmenin vermiş olduğu şancı dogum sancısı ve açılmanın bir an önce gerçekleşmesi için verilen suni sancı ile savaştım. Zaman zaman umudumu yitirdiğim oldu acıdan bütün vücudumun uyuştuğunu hissettim. Gelen giden doktorlar dogum sancısının 3 kat fazlasını yaşadığımı talihsiz bir durumdan geçtiğimi söylediler bana üzgün gözlerle baktılar zaman zaman onair dayanamayıp sezeryan için konuşmalar yaptılar 6 cm kadar açılmam tamamlanmıştı 8 cm olmadan keseyi patlatma izni verilmediği için keseyi patlamadılar 15 saat sonrasında herhangi bir açılmam olmadı ve yaşadığım sancı ağrı kaynaklı bütün vücudum sarardı ateşim çıktı ve vucudumu hissedememeye başlamıştım ki sezeryan kararım verildi. Hazırlık işlemlerim yapıldı sezeryan için ameliyata alındım vurulan narkozla gecirdigim en agrısız saatti. Bebeğimi hissettiğim anlar ameliyatımın başlaması ve bebegimin sesi 😍👼 tüm yaşadığım her şeye değmişti o kadar huzur vericiydi ki ömrümün en güzel saatleriydi. 38+6 Haftamızda dünyaya gözlerini açtı miniğim ve dikişlerini atarken doktorlar bebeğim yanıma geldiğinde o kadar sıkı tuttu parmağımı ki sen her şeye değecek kadar guzelmissin annelik ve evlat bu dünyadaki en tatlı şeymiş. Şimdi hastanedeyiz bebeğimle annemle minik oğlum yanımda yatıyor cennet kokuyor ve hiç bir ağrı canımı acıtmıyor Allah bu yolda kimseyi oyalamasın evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alalım 🙏👼