Balkuzu01 Doktorum bebeğimin kafasinin olduğundan büyük olduğunu bu sebeple beni sezeryana alacağını söyledi. Çatın dar ,normal doğum olursa bebeği kaybedebiliriz dedi tabi benim moral 0 😭😭 Başka bir doktora gittik o da her şeyimin normal olduğunu kafasının iyi olduğunu sadece az farkla büyük olduğunu ve normal dogurtturacagini söyledi. Icim rahatladı şancımı bekleyeceğim işte 😓🎀 Gün çok telaşlı kosusturmali ve üzücüydü neyseki sonunda içim rahat uyuyacağım 🤕🎀🌸
mercimeginanne Balkuzu01 bnce hiç riske atma ne olur ne olmaz sezeryan ol derim. Bn olsam sezeryanı kabul ederdim. Hakkınızda hayırlısı olsun
halitefe Balkuzu01 ay bunda ne var git sezeryanını ol çık valla misler gibi risk varsa düşünme normali sen niye zorluyorsun ki hem olmazsa olmasın bebeğin sağlığı önemli olan
[silindi] Balkuzu01 neden ısrarlara normal doğum istiyorsun canım sezaryen bilinen aksine kötü bir yöntem değil. Bebeğini ve kendini neden riske atıyorsun ?
Dilanilngi Balkuzu01 kaçıncı haftadasınız benim bebeğimin de kafası haftasına göre büyük ama riskli vs demedi ilerleyen haftalarda doğumun nasıl olucağını görürüz dedi canınızı sıkmayın sezaryen olması gerekiyorsa öyle olsun,diretmiyorum asla sağlıklı olan hayırlı neyse o olsun diyorum 🙏🏻
Mom046 halitefe bende başlığı okuyup girmeden önce üzüldüm baya kim bilir başına ne geldi yazık diye sonrası hüsran 🤦🏽♀️
Myssr Balkuzu01 normal istiyoswn sezaryen ol diyenlere bakma ama bikac doktors daha gorun. Mesela ucu nornal der biri szaryen derse ona gore olursun ucu sezaryen der biri normsl derse sezeryn olursn
61Aysen Balkuzu01 3. Bi doktors dha git bejce biri riskli diyo bi degil diyo riskli deil diyene inanip bekliyosn ama riskli diene norml.istedgn icn inanmiyosn sanirm bnce riske atma farkli konusan 2 kisi var istedigine inaniyosn sadce
halitefe Mom046 valla bende üzülerek ve korkarak girdim sandım ki bebekte sağlık problemi var Allah korusun
Rengarenk Ben olsam ben de riske atmazdım. Sonuçta iki doktorda bebek hakkında aynı şeyleri söylemiş. Normal doğumda bir sıkıntı olduğunda ne olacak Allah korusun. Normal doğum tabi daha sağlıklı,iyi,hoşta; risk varsa ortada düşünülmeli kesinlikle
Eslina175 Balkuzu01 bende herzmn normalmdpgum taraftariyim doktorum tum olumsuz konusmalarina ragmen israrla normal dogum yapmak istemistim ve yapmistim .Smdi ikinciye hamileym okadr cesaretli olamiyoeum nedense en ufak bir tereddut bile etse sezeryan isterim.Cunku normal dogm zatn basli basinca riskli bir olay birde kafasi buyuk olaylari felan varsa Allah korusun dogrum esnasinda olasi bir durum olsa yine omur boyunca sen uzuleceksn .İyi dusun ve karar ver derm.