Erkekannesi1 Dilekahinzen zeytinyağı ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum onu çok önerdiler ama çatlayacağı varsa yine çatlıyor
Asrinbaby Dilekahinzen ben zeytinyagi bebe yağı ve kakao yağı kullanıyorum 29. Haftadayim su ana kadar hiç olmadi ama belli de olmaz yani genelde 34 ten sonra çarpıyormuş vucut
AycanFb Dilekahinzen bio-oil yağını kullanıyordum sonrasında üşengeçliğimden bıraktım🤣🤣🤣 Ama herkes çok memnun kaldığını söylüyor hiç çatlakları olmamış canım.
Caglagok Dilekahinzen lierac kullanıyorum doktorum tavsiye etti kendisi de hamileliğinde Lierac kullanmış hiç çatlağı olmamış. Ben de çok memnunum bence en iyisi Lierac canım
Dryackgz bi arkadaşım aynı sefa kremi sayesinde bi tane bile çatlağının olmadığını söyledi ve hiç bi zararıda yokmuş. bende aktardan aldım ama kararsızım normalde sabah akşam bebe yağı kullanıyorum bolca vücudum da çok kuru😖
Dilekahinzen Caglagok internetten baktım da lierac phytolastil jel yazıyo çatlak önleyici jel doğru mu bunu mu kullanıyosun ona göre internetten alcam
Tubafatih Bende lierac kullandım birde bitkisel bir krem kullandım br ara birkaç gün sürmedim çatladı şimdi Sebamed aldım bakalım en azından çoğalmasın inşallah iyi gelir ama 3. ayımdan beri lierac kullandım çatladı
bezelye Vücudun C vitamini ve suyu günlük yeterince alırsa çatlak olma olayını minimalize etmiş olursun.
Ebru22 Dilekahinzen suan 37 . Haftamdayım çokşükür hiç yok ne kullandın dersen ben hamileliktende önce hep vucudumu nemlendirirdim saf zeytin yağı ve bebe yağından başka hiçbirsey kullannadım.Boşuna pahalı kremlere para harcamayın aynı anda hamile kaldığımız bi arkadaşım ne varsa aldı kullandı ama yok bir sürü çatlağı oluştu malesef