MiniKaya Kızlar 37+5 geceleri sağ kolumun ağrısına uyanıyorum bugün erkn başladı magnezyumda kullnıyorum bnm gibi olan varmı uyutmuyor resmen 🤦🏻♀️
ZuleyhaG MiniKaya 38+0 bu gün sol koluma çok fena bir agiri geçti kaldıramayacak duruma geldim o kadar masaj krem falan hiç etkisi olmadı hala sızlıyor geceleri bende uyanıyorum hep dinmek zorunda kalıyorum uyuşuyor yoksa am bu agiriyu daha ince yaşamamıştım
Cheerfulmom MiniKaya Benimde sol kolum çok agrıyordu gece kalkıp ağladım resmen 😔 ama bir iki gün sürdü geçti. Dayanamadığımda parol içtim bir kere ama nedendir hiç bilmiyorum 🤷🏼♀️
MiniKaya ZuleyhaG gündüz birşey yok gece başlıyor delireceğim deli gibi uykum var ama uyutmuyor sarkıttım uzattım ama yokhiç bir şekilde geçmiyo
MiniKaya Ces90 sizin erken başlamış 😣zaten midem yanıyor bide kol ağrısı ikisi birleşince uyutmuyor 🤦🏻♀️
MiniKaya Cheerfulmom hergün magnezyumu boşamı içiyorm anlamadm ki 🤦🏻♀️ Bende dayanamadğm noktada içeceğim vallaha çok fena bir ağrı ince ince sızlıyo
Cheerfulmom MiniKaya magnezyum içmiyorum valla ben 2 3 kere içtim sen niye içiyorsun kasılmalarını engeller haftan çok yaklaştı. Doktorun kaçıncı haftaya kadar iç dedi ?
MiniKaya Cheerfulmom bacak ağrılarım kramplarm vardı canım o yüzden içiyodm zaten son 2-3 adet kaldı daha kullanmam sanırım zaten bir işede yaramıyor baksana kolum ağrıyo hala 😀 günlük maden suyuda tüketiyorm ama nafile 🤷🏻♀️
MiniKaya Cheerfulmom öyle yapmaya çalışıyorm son 16 diyor uygulama bakalm umarm daha fazla bekletmez 😀
Cheerfulmom MiniKaya Bende bi enerjiğim herkes de karnın düşmüş diyor ciddiye alamıyorum sanki gerçek değilmiş gibi 😄
Cheerfulmom MiniKaya Diyorum ki bazen 38 de doğsun ama sonrada çok üzülüyorum 😂 sanki kilo alamıycak zamanında dogmıycak gibi 🤦🏼♀️ Annelik duygularım tavan 😂
MiniKaya Cheerfulmom bende dün çatı muayenesi olurken doktor sezaryen desinde hemen kavuşayım diye geçirdim içimden 😀