Beyzaasiriinn Bsraao benimde yüksekti hatta sağ göğüsümden süt gelmişti gidip baktırdım öyle anladım dostinex kullandım haftada 2 tane o ay hamile kalmışım adet olmadım bi daha 28 haftalık hamileyim 😊
Mgersn Bsraao bende panik atak vardı onun için ilaç kullanıyordum o yüzden prolaktin hep yüksek çıkıyodu. Doktorum hamilelik düşündüğün zaman gel onu düşürelim demişti ama ben yüksekken hamile kaldım.
Burcinisp88 Bsraao olabiliyor. Benim değerlerim 80-100 arası oynuyor. Kendi kendime hamile kaldım. Ama tabiki zor bi ihtimal.
Cumcum Çok hassas bir hormon, iş ve ev stresi bile benim hemen yükseltiyordu. Endokrın doktoru beyin mr çektirmişti, çok şükür birsey çıkmadı. Haftada 2 gün yarım doz ilaç kullandım hep. Kullanırken hamile kaldım
Nuray23 Bsraao kesinlikle olmaz diye bisey yok. Ama tedavisini olursaniz ihtimal yukselir. Benim adet duzensizligim vardi sebebi prolaktin yuksekligiymis. Tabi bu yuzden cocuga da ister istemez engel oluyormus. Doktora sordum engel olur mu diye. Prolaktin hormonu yuksekken vucut sanki hamilesin veya dogum yapmissin gibi algiliyor dedi cunku sut olusumu oluyor dedi. Buda hem adet olmaya hemde cocuk olmaya engeller dedi. Dostinex verdi kullandim bidaha adet olmadim hamile kalmisim hemen.
Japonica Ben de dostinex kullanırken hamile kaldım. Hatta yarım doz alacagima yanlışlıkla tam doz almisim. Reglim gecikmisti. Doktor da hapi yanlış kullandığın için olabilir dedi test istedi doz ayarlamak için. Testlerde hamile oldugumu öğrendim Benim de olması gerekenin 3 kati cikmisti yanilmiyorsam. Yani her şey olabilir 😃