Buseyvz Hanımlar Erken doğum olabilir 22. Haftadayım şuan bir iki hafta sonra kıyafetleri yıkayıp ütülesem, çantayı hazırlasam vs bir şey olur mu çok erken yıkandığı için?
Aysegulozenc Buseyvz Erken ama ileride de ağırlaşıyorsun sen bilirsin canım. istersen toz olmasın diye bende öyle yapmıştım hurçlara koyabilirsin içine de bebek sabunu koymuştum kokusu gitmesin diye. Doğuma yakın çıkarırsın kıyafetleri dolabına koyarsın.
esmirna16 Buseyvz Maşallah 37+1 deyim ben daha hazirlamadım benimki de normal değil tabi de 😂😂 Ama erken… Az daha bekle bencr
Busbushatun Buseyvz yani bence risk varsa hazirla canim yika utule bir hurca koy sonra valize koyarsin gitcegin zaman benm ilk gebelikte erken dogum riskim vardi 25 te hazirladim 38 de dogurdum:) hicte bse olmadi yani
Buseyvz berus Selin59 Aysegulozenc esmirna16 Çok erken olduğunun farkındayım ama ne yazık ki erken doğum riski olduğu için mecburum da erkenden hazırlamaya sonra hiç bir şey hazır değilken olursa diye de korkuyorum 🤷🏻♀️
Buseyvz Busbushatun Ay çok teşekkür ederim valla inşaallah bizim de zamanında olur ama ben de hazırlıyım o zaman 🤗😊