6/11/20
sabahtan akşama kadar anlamsız bir şekilde oturduğum yerde bile alta baskı yapan ağrılarım için gittim doktoruma bir gün öndesi zaten kontrolüm vardı sancım çıkınca çatı kontrolü yaptı doktorum ama hiç bir açıklık yoktu çatım normal doğuma elverişliydi ama henüz kanala girmemişti canım kızım birde kilosundan dolayı doktorum zor olacak bu doğum dedi pazartesiye kadar geldi geldi gelmedi salı günü alıyoruz artık dedi bende tamam dedim 6/11/2020 de zorladı prensesim ama yok yine yok 39+1 gelmeye niyeti yok ama sancıları var aradım doktorumu gel nst çekelim dedi eşim gelir gelmez yemek yiyip gittik hastaneye sancı var ama açılma yok doktorum riske atamam alıyoruz bu akşam dedi neye uğradığımı şaşırdım yemek yedin mi dedi yedim dedim eh yani dedi sancın var yemek yiyip geliyosun dedi açtım dedim gülüştük anestezi uzmanı geldi spinal yapalım dedi 9 a doğru eyvah elimiz ayağımız birbirine girdi eşyalarımız yok o kadar da salıya hazırlanıştım kendimi neyse kan alındı kontrollerim yapıldı damar yolu falan derken o an geldi 21:30 da aldılar beni ameliyathaneye belimden vurdular iğneyi hiç korkulacak bişey yok kasmayın yeter ayaklarda sıcaklıkla beraber başlıyor hikayeniz kızımın ağlamasını duyduktan sonra herşeyi unuttum 21:49 da geldi meleğim kollarıma giydirdiler öptüm kokladım sonra götürdüler babasına ben kızımdan yarım saat sonra çıktım odamıza ağlaştık koklaştık Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu şimdi kollarımda kızım Ebrarım Rabbim hamişleri de tez zamanda kurtarsın isteyenlere de nasip etsin inşallah ❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻👼👼