Burcu_ergn 37+3 olduk bugun gittim kontrole ama bebeğim hala yerleşmemiş kanala ama sulu akıntım çoğaldı altıma işiyor gibiyim 😁
sedasuzan Burcu_ergn 😊😊 aslında gününde baya var ama rahatı iyi herhalde kimi dönmez kimi gelmez bu 2020 bebekleri çok nazlı bizimkide gelmek istemiyo 39 olduk
Prensesimm77 Burcu_ergn bebeğin doğum pozisyonunda olduğunda kanala girmiş olmuyo mu acaba doktorum tam bişiy söylemiyo sadece baş gelişi diyo
Nktozkn 39+2 hala kanalda değil benim minnoş 🤷♀️ Cuma günü doğumu başlatacak doktorum düzenli sancılarla girer kanala dedi ama bakalım ne olacak pilates topu hurma merdiven inip çıkma yürüyüş hepsini yapıyorum
Nktozkn Prensesimm77 ultrasonda kafasının tamamı görünüyorsa kanala girmemiş demektir canım doktor öyle demişti bana kanal ayrı oluyor benim bebişimde baş geliş kafası tam kanal üzerinde ama içine girmemiş 🤷♀️
Burcu_ergn Prensesimm77 yok Doğum pozisyonunda suan mesela kafası alagıda ama kanala girmesi ayrı bi durum
Nktozkn Burcu_ergn yok canım doktorum fitille doğumu başlayacağız dedi benim ikinci doğumum ilkinde suni sancı ile doğum yapmıştım fitille hiç bilmiyorum nasıl olacak rahim ağzını yumuşatıyormuş sanırım 🤷♀️