Halimekprc Haftamdayım. Hamileliğim 19. Haftadan beri acılar içinde geçiyor. Uzun kemiklerde kısalık teşhisi koydu doktor üst bacak kemiklerinin de eğri olduğunu söyledi. Aldırmak istedi itiraz ettim. Gelişimi geriden geliyor. Şu an kol bacak uzunluğu muhtemelen 29.ya da 30. Haftada. Doğum yaklaştıkça korkuyorum beni neyin beklediğini bilmiyorum . Aylarca ağladım hala da ağlıyorum . Herkesin kollarına bacaklarına bakıyorum psikolojim alt üst oldu . Çantamı daha yeni hazırladım üstelik ne hayallerim vardı. Şimdi Doğumdan sonra bebeğim Nolcak küvezde mi yaşayacak kucağıma verecekler mi hastane hastane gezecekmiyiz nolucam bilmiyorum 😢😢😢
Eliftotree Halimekprc çok geçmiş olsun okuyunca çok üzüldüm Allah bu mübarek ayın hürmetine bebeğini sana sağ salim kavuştursun inşAllah sağlıklı bir şekilde doğar dualarım seninle..
Bilge35 Halimekprc Rabbimin mucizesi üzerinize olsun insallah. Sağlıklı sağ sağlim doğsun bebeğin insallah.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım dualarımdasın
Sarella Halimekprc hiç kendinizi üzmeyin dua herşeyin ilacı bol bol dua edin rabbim inşallah sizi geri çevirmez ve hayırlısıyla Doğum yaptıktan sonra belki herşey çok iyi olur hem tıp çok ilerledi elbet herşeyin çaresi vardır allah yardımcınız olsun
Elifrana Halimekprc çok geçmiş olsun hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Şu mübarek günlerde dua edin, dua her kapıyı açar.
prensleriminannesii Rabbim bu ayın hürmetine bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah canım sen dualarını eksik etme gönlünü rahat tut çookkk dua et böyle şeyler düşünme rabbimden hayırlısını iste 💙