babysevgi Trendyol indirimi olur baslık açarsınız .. Bim olur aynı sekilde .. a101 , şok .. yok yani bitmiyor bitmiyorrr 😬 Bütün akış sayfam trendyol başlığı doldu ya foruma girmek bile istemiyorum ya reklam ya trendyol !!!
theAna babysevgi trendyol postlarından hep altta kalıyor diğer postlar indikçe de yüklenmiyor keşke tek bir post altında toplansalar 🤦🏻
oykuduru21 babysevgi valla yaa önemli bi konu açsalar göremiyoruz sorunu olan yazsa yorum gelmiyor ne trendyolmuş 🤦🏻♀️
sukayhanacar babysevgi şu indirim ve reklamları gördükçe sabır çekiyorum hayatımda hiç bu kdr sabır çekmemiştim 🤦🏻♀️
babysevgi oykuduru21 gerçekten öyle ya birisi zaten büyük harflerlede baslık açmıs gidin toplanın yani onun altında değil mi ? Hayret ediyor insan ya
theAna babysevgi aslında bir tane sabitlenmiş post var ama herkes ayrı ayrı açınca karışmış anasayfa ben de çıkacağım birazdan başka post göremiyorum çünkü 🙄 Geçen ay ya da önceki ay böyle paylaş kazan olmuştu çok fazla kişi yapmış trendyol iptal etmişti. Boşa gitmez inşallah emekleri 🤷🏻
babysevgi theAna evet bende onu diyorum cnm kocaman harflerle sabitlenmiş post var ama herkes emin olmak için kendi kendine post açıyor
Gedonas17 babysevgi gerçekten ya hele şu trendyol hepsiburada indirimleri indirim diyorlar eskiden 50 lira olan bişeyi 70 liraya çıkarmışlae 60 liraya indirim diye satıyorlar
akcayaanneoluyorum babysevgi Tam içimden geçiriyordum bu postu gördüm 😂 Şaka gibi.. Bim, A101, Trendyol, çekiliş.. Ne zaman indirim var, başlıkların hepsi aynı.. Bir de reklam giriyor 🤣 İnsanı deli ediyor bazen bu uygulama yazarken reklam çıktı 🤪
tokgozss @babysevgi ay sormayın her yerde aynı şey. TV açıyorum Trendyol ınstagram akışım link yukarı kaydır buraya bakayım az dedim burası da iptal elimize telefon almayacağız herhalde 3 4 gün