Melikegmscskn Burcinisp88 doğrusu bu eskiden çatı muhabetimi varmış? Sezeryanı seçenek olarak bile konuşmuyorsun yani sezeryan olacaksada doğal sancılar başlayınca durum sezeryanı gerektirince alıyorlar. Onlarada hak vermek lazım bütün hastalarını randevulu bi şekilde doğurtup izinlerini ona göre ayarlıyorlardır. Ne zaman doğcağı belli olmayan bebeği napsınlar rahatları bozulur. Burda okuduklarımdan sonra çok üzülüyor insan ya burdakiler çok umursamaz ya Türkiyedekiler çok bilgili
Burcinisp88 Melikegmscskn daha yeni hamilesin gün veriyorlar resmen. İtiraz edince korkutuyorlar. Çok üzücü cidden 😔
BTSG04 Tazegebe1 burda kimsenin düşüncesine karşı bo saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Yapıp yapmamakta herkes özgür. Doktor ısrarla yapmak isteyipte karşı gelenleri cahillik olarak adlandırdım bu benim için anlaşılmaz bir şey. Onuda geçtim bebek vajinal ultrasondan düştü diyenler var bu imkansız bunu dile getirmeye çalışıyorum. Yaptırırsın yaptıfmazsın bu senim bileceğin iş ama burdabkimse bilip bilmeden bir başka anne adayına yaptırma bu Zararlı diyemez
Senmom Ben de hamileliğin ilk zamanların da hep altan muayene oldum 4. Ayda da aynı şekil de aksi bir durum hiç bir şekilde yaşanmadı, insanlar herşeyi abartmayı ve her şeyi çok iyi biliyormuş gibi yorum yapmaya bayılırlar.
BTSG04 Yooop evet çok değişik bir duyguymuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bizlerde sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ♥️
MihricanA BTSG04 Ilk haftalarda bebegin kalp atışını net almak icin alttan muayene olmasi lazim bende de 13. Haftada bakmışlardı hatta. Insanlar herseyden korkar olmus doktorlar zararsiz olduğunu söylüyor bazi seylerin ama bizim millet doktora değil etrafa inanıyor. Tarama yaptirmayanlar seker yüklemesinden korkanlar falan