Astadavistabeybi buraya bunca şey yazıldı edildi. Genelde böyle konuları es geçiyorum, okumaktan vazgeçiyorum veya asla yorum atmıyorum. Ama insanların şu yorumlarını gördükçe kan beynime sıçradı okurken. Hayretler içerisinde kaldım ya. Ne demek eşin sağlıkçı, eşini de eve alma o zaman? Ne demek kucağıma alıcam cabası? Tatlım bak öncelikle sana söylüyorum. Sakın ama sakın kimsenin dediğine kulak asma sen. Evet fikir almak için buralara yazmışsın, paylaşmışsın ama kendini üzmeye değmez. Şu an iyi bir süreçte değiliz ülkecek. Kimimiz çok dikkat ediyor. Kimimizin umrunda bile değil. Tabii ki torunlarıdır, sevicekler. Çok çok sevgisini vericekler ama uzaktan! Bir kere yaşlı grubunda sayılırlar. Çok çabuk hastalığı kapma riskleri var. Sen yine de saygını bozmadan uygun bir dille muhakkak söyle. Ben yeni doğum yaptım, enfeksiyonlara oldukça açığım. Bebeğim de şu an emiyor. Onun emmeye devam edebilmesi için ikimizin de çok iyi korunuyor olması gerekiyor deyip uygun dille anlat. Hatta mümkünse odandan çıkmamaya çalış. Seni görmeye gelenler de kapıdan baksınlar. Eşin de sağlıkçı, bütün gün içinde, risk grubunda ama onun bile kucağına almaması gerek. En azından bir müddet 😔 benim de son iki ayım var. Daha şimdiden herkese uygun bir dille söylüyorum. Özellikle de öncelikle kendi aileme de söylüyorum. Onlar kurallara uysun ki eşiminkiler de uysun. Zaten aklı olan da bu zamanda çocuğu öyle kucakta gezdirip sevmek isteyemez yaaa. Ben çoook hassasım bu konularda. Kusura bakma epey uzun oldu ama sen annesin. Herkesten daha ince düşünürsün. Lohusa olucaksın. Çok çabuk sinirlenip, alınıcaksın belki. Herkes herkesi anlayışla karşılamalı kesinlikle. Bırak bebeği sevmeyi, evine girerlerken bile maske ve dezenfektanla girilmesi gerekir. İnşallah biraz içini rahatlatabilmişimdir canım benim 🙏🏻 Dediğim gibi çokta stres yapıp, süt hormonlarına da zarar verme. Bırak biraz olacağına varsın. Gerekirse eşini uyarırsın. O da söyler uygun bir dille. Hiç canını sıkma sen 🌸