Ozdmrkbraa Gd1992 aa belki gelmeyebilir ama idare ederim gelene kadar dersen oda olur ben reflü yatağı almıştım yatağımız yetişmezse gelmezse onu kullanırım
Gd1992 Ozdmrkbraa o ıkı yatak cesıdı arasında kaldım . Peki bu yataklar park yatak önce ilk kademe sınra 2. Kademe kullanılıyor ya bu ıkı kademedede bu yatak kullanılıyor dimi
Gd1992 Ozdmrkbraa cnm aradm musteri hzmetlerını yatasın ve hepsı buradanın ıkısıde yataş fırmasından gelck dediler oyuzdn aldm kndı sayfadı ck gc gonderıyor malesf bıze yetısmz die
Ozdmrkbraa Gd1992 Hepsiburada dan d aynı süre de geliyor hatta orda 40 gün de geliyor aradım ben ona göre sipariş veriyim diye Hepsiburada öyle dedi bana
Ozdmrkbraa Gd1992 yataşın kendi sitesiyle görüştüm 24 gün içerisinde siparişinizi yapıyoruz 1 haftaiçinde de jargona veriyoruz dediler
Gd1992 Ozdmrkbraa kargo cıkısı 19 kasımı gosterıyor bakalm verdk artık hayırlısı zaten ilk 10 gun falan salonda yatarız kucuk anne yanı besıgıde almıstık cnku
Azizesoran Gd1992 https://ty.gl/yamjmal canım biz bunu aldık. Kurulumu da çok basit. Kendisi de çok hoş ve sağlam. İndirimdeydi 522 tl ye felan almıştık. Ocakta nasip olacak inşallah kullanmak.
Azizesoran Gd1992 içinin yatağını da aldım trendyoldan. Geldş yıkadım. Hatta ilk denemeyi dün misafir bebeğinde yaptık mışıl mışıl uyudu. Viskon çok güzel.