Rumeysa_gnc01 3 farklı folik asit denedim toplasanız 2 hafta içebilmişimdir içtiğim gün ve ertesi kusuyorum halsizlik bayılma hissine kadar gidiyor 9+6 yım bırakmamak zorunda kaldım lütfen ne yapmalıyım hangisi mide bulantısı yapmaz ? 😢
Ayseege6156 Rumeysa_gnc01 canım bu tarz şeyleri doktorun daha iyi bilir onunla konuşmalısın mutlaka ama folik asit bebeğin için çok ama çok önemli bunu kussan bile içmen gerekiyor bunu bilmeni isterim 🙏🏻 Bebeğin için katlanıcaksın canım bizde geçtik oralardan evet çok zor bi dönem biraz sabır sadece🤲🏻❣️
Ayseege6156 Rumeysa_gnc01 zaten 12. Haftadan sonra eğer gerek görmezse bıraktırıp başka bir vitamine başlatıyor ozamana kadar içmen gerekiyor malesef beyin gelişimi için özellikle çok önem taşıyor lütfen sabret kullan canım 🙏🏻
Ayseege6156 Rumeysa_gnc01 bak canım sana açıkça şunu söyliyeyim kimsenin bünyesi ve hamileliği bir değil burda sana şu ilacı iç ben bunu içiyorum bişey yapmıyor falan derler belki onun sana bi zararı olur sakın kullanma en doğrusu doktorunu ara iletişime geç eğer numarası yoksa hastahaneyi arayıp ulaş sana en doğru bilgiyi doktorun verir folikasit çol önemli evet içmek zorundasın ama içemiyorsan sana doktorun başka birşey verir daha 12. Haftana çok var mutlaka ulaş ve danış
Kbraabl23 Hurma ve ayvada yeterince folik asit var tavsiye ederim, sentetik takviyeye ihtiyacimiz yok😇🙏
plakayerli Kbraabl23 fazla hurma yemek ilk zamanlar düşüğe sebep olabilir diye duymuştum. Malum doğumu yaklaşan anneler Doğum kolay olsun diye hurma yiyorlar
avukatveanne esmirna16 kim demiş? 20. Haftamdayım hamile kaldığımdan beri hergün 1 veya 3 tane hurma yedim hiç bi zararını görmedim aksine değerlerim yükseldi takviye ilaca gerek kalmadı.. Herşeyin fazlası zarar ilk aylarda 1 ve 3 adet yenmeli son ayında ise 7 veya 9 tane hurma yenmeli son aylarda fazla yenmesinin sebebi rahimi rahatlatıyor ve doğumu kolaylaştırıyor.. Araştırın lütfen 🙋♀️