Didem_0909 Wonderwoman doktorun dediğine göre bebek kilo alıyo anneye aldırmıyo dediler kayınvalidem bile ben 6 aylıkken kocaman göbeğim vardı sende hamilemisin dediydi bende dedim ben çıtır hamileyim ben sağlığıma dikkat ediyorum falan dedim nasıl böyle çekememezlik kayınvalidekilerde sorma gitsin 😅😂
Wonderwoman Didem_0909 hahahahah benimkide diyoki hamur işi yaptım gel ye dedim yermiyim hiç zararlı onlar bana diyo sen nasıl vitamin Alican 😬😂😂😂 ama benim ki yaşlı 75 yaşında okadar anliyo 🤗
Asliiiiiiiiii42 Buuuuss senin klo alıp almamanı kafana takma önemli olan bebisin kilosu düzenli ilerliyor mu bagizi gebeliklerde anne 10 klo alır hamileliği süresince bebek 3.5 klo doğar bagizi gebeliklerde anne 18 20 klo alir bebeği 2.5 klo doğar yani kişiden kişiye değişiyor bu durum kendi klonu kafana takma
Buuuuss Asliiiiiiiiii42 bebeğimin kilosu haftasına göre fazla hatta annesi gibi kiloya yatkın olcak heralde😁 böyle konuşunca insan moral buluyo iyiki açmışım postu
ExpatMom Buuuuss 30 haftalik hamileyim, helalinden bi 10 kg aldim. Kontrol etmek için de hic bisey yapmıyorum, hatta su an bunu yazarken bile tikiniyorum oh sefam olsun. Umurumda bile degil, sonra nasil olsa veririm 😛
GE__ Buuuuss 32+4 haftalığım en som 11 kg almıştım gecen hafta tartıldım ama korkuma tartılamıyorum 😂
vanKazel Buuuuss Susaminannesiii benimde bulantim hic olmuyor ama istahimda yok, yani bazen yiyesim bile yok. 10. haftadayiz henuz kilo almadim ama almak icinde erken heralde🙈😄
Susaminannesiii vanKazel tabi canım😊 ben cok iştahlı oldugum halde bile 16dan önce hic almadım😊mesela bu 23 te dahada istahım arttı catlayana kadar yemek geliyor içimden her sey cokmlezzetli harika görünüyor😊 misal suan tatlı yiycem küçücük kestim öncesinde yarım porsiyon meyve yedim yoksaaa oturup 1 kg tatlı yiyebilirim🙊
Buuuuss Sinembasara13 böyle duyunca da üzülüyorum kimisi keşke yiyebilsem der benim gibiler keşke yemesem der
Gamze2259 Burcinisp88 bende 9+6 yim haziran başı diye planlıyor ama sezeryan olduğu için Mayıs sonu da olabilir gibi geliyor