CansuAkplt 29 haftalık hamileyim henüz bir kasılma yaşamadım kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor bu durum zaten Doğuma alıştırma kasılmalarıdır korkmayın çok sık aralıklarla gelirse mutlaka doktorunuza danışın
Semga CansuAkplt doktorum magnezyum verdi 3 gündür kullanıyorum 1.güne göre daha hafifledi ama bugün Karnımda daha bi sertlik var kasilmam 7 kere falan oldu yarın tekrardan gidicem korktum biraz
Semga CansuAkplt yarin gidicem ins kasilmam olduğunu söyleyince magnezyum kullanıp kullanmadığımı sordu magnezyuma başladım ama rahatlattı baya
Semga Cerentrs sertleşiyor karnınız sanki birşey toplanıyor baya sert oluyor ben hep bebeğim sanıyordum bebek bir yere toplniyor saniyordum ama araştırınca kasılma olduğunu anladım
Cerentrs Semga aaa 2-3 gündür bendede aynısı oluyor bende bebek bir yere toplanıyor sanıyordum ne yapmamız gerekiyor bunun için ?
Semga Esra_Omer_21 3 gün önce benimde çok sık sık geldi bazen 10 dakkada bir oldu bazen 5 bazen yarım saatte 1 saatte hep değişti
Esra_Omer_21 Semga tehlikesi var midir acaba ben şiddetli bel ağrısı cekiyorum temizlik vs hepsini kendim tek yapiyorum erken doğum olmasindan korkuyorum