Masterchef Arkadaşlar doğum yapanlara soruyorum devlet veya özel refakatçiye covid testi yapılıyor mu veya şart koşuyorlar mı covidyaptırsın diye
DenizGzm Masterchef Ağustos’ta alt komşum devlette doğum yaptı sadece ona yapmışlar yanında kalana eşi kalmış ona yapmamışlar
Umrankalkan Masterchef evet ben Çarşamba günü Allah’ı izniyle Doğuma gideceğim bana ve refakatçiye zorunlu Bilgi verildi hastaneden
Senadgm Masterchef bende böyle bir post açacaktım iyi oldu valla bende devlet Hastanesi’ne gidiyorum orada düşünüyorum doğum yapmayı hep merak ediyordum
ysfali06 Masterchef ben devlet hastanesinde refakatçi alınıyor mu diye sorduğumda hes kodu olan Bi kadın refakatçi alıyoruz dediler. Demekki test yapılmıyor ama hes koduna bakılıyor
ysfali06 Masterchef tabi burada hastanenin de kuralı önemli bazı devletler hiç refakatçi bile almıyor
MiniKaya Masterchef ben özele gidiyorm sordm bana veya refakatcıya test yapılacakmı diye bir şikayetiniz yoksa yapılmıyor dendi
sinber Umrankalkan ücret bilgisi aldınız mı bir de doğum planlı olursa kaç gün öncesinde istiyorlar bilginiz var mı
Umrankalkan sinber Doğum öncesi yapılıyor bana Doğuma geldiğiniz gün denildi 200 tl maalesef dışardan da yaptırabilirsiniz dedi ama eşim devlete göndermedi orası daha tehlikeli koruduk bu zamana kadar dedi yaptıralım özelde dedi
sinber Umrankalkan anladım teşekkür ederim ben de cuma günü konuşacağım ama o kdr para veriyoruz en azından anneye doğum ücreti dahilinde olsaymış keşke
Masterchef Umrankalkan Ankara koru hastanesi benim crp değerim hafif yüksek çıktı test istediler. Hastanede refakatçiye gerek var diyo istediği ücret 380 lira. Öyle zorunlu bi bilgilendirme de olmadı açıkçası da ben sordum