Biranne02 Kızlar adetime 11 gün var. Ya 2 gündur sanki adet oldum gibi karnım agriyodu bugün peçete kipkirmizi kan geldi ama devamı gelmedi hamilelik olabilirmi ? Hafifte midem bulanır gibi bulanmaz gibi arası bı durum içindeyim..
Haticeyuce31 Biranne02 yerleşme kanaması da olabilir canım çünkü benim de Adetime 1 hafta kala hafif hafif lekelenme mi oluyordu ama böyle dolu dolu değil bir de kanlı değildi hafif kahverengi lekelenme oluyordu Bir de karnında çok ağrıyordu Ben hani Adet olacağım düşündüm ama dedim Daha 4-5 gün var sonrasında Adetim 2 gün geçtikten sonra test yaptım ve gebe oldugumu öğrendim 4+5 haftalik
Wonderwoman Biranne02 canım seni yanıltmak istemem ama kahve rengi akıntı gibi geliyor yerleşme kanaması yada açık kahve pembesi ama kesinlikle kıpkırmızı gelmez hatta kahve rengi leke kırmızıya dönüyorsa gebe olsanız bile düşüyor yada sıkıntılı bir durum var demek sizinki yumurtlama kanaması olabilir bazen yumurtlama döneminde de olabiliyor hafif kanama
Ebru555 Biranne02 olabilir benim adetim bıttı 1 gun sonra kalmısım ilk gttıgımde 35 gunluk Du Bı bak ıcın rahat etsin cnm