Mom046 Hangisini tercih edeceksiniz veya kullanacak mısınız? Genellikle hangi dönemde kullanılması öneriliyor lütfen bilgi, fikir sahiplerinden yorum bekliyorum ❣️
aybkkra Mom046 ben mustela yenidoğan setini aldım ama başta kullanılmaz galiba losyon çok narinler ☺️
Busrazky Mom046 Mom046 ben mustela aldım yalnız bebe yağı almadım kalan herşeyini aldım yeni doğan da doktorumda bebe yağı önermediğini söylemişti losyon tercih etmem gerektiğini söyledi .çevremde de losyon kullananlar var memnunlar
Mom046 aybkkra Bazısıda ilk aylarda kan akışı için daha çok öneriliyor yazmış kafam çok karıştı ya 🤦🏽♀️
KaanErkan-mom Johnsons baby aldım bi kaç şişe. Harika kokuyor yumuşacık yapıyor . Bir şişesini kendi ellerime süre süre bitirdim bile🤭🥰
Mom046 KaanErkan-mom mustela hariç ilk yeni öneri🙈 öyleymiş bebek losyonlarını kendimizde kullanabiliyormuşuz bilmiyordum bende onu 🙂
KaanErkan-mom Mom046 aynen trendyoldan aldım bir ay önce 3 tane biri bitmek üzere 😃 bebek gibi koktum. Bide Venüs kullanıyorum ben her yerime . Banyodan sonra sürüyorum yumuşcık yapıyor. Yetişkin vücut losyonları boş😁
Mom046 momcemre1 Evet genelde hep öyle ama içeriklerine yakın farklı ürünleri de merak ediyorum hep aynı isim 🤷🏽♀️