Kubradurmus Kızlar benim erken doğum riskim vardı. 35+1 haftalık hamileyim bu geceden beri karnım da ve belimde değişik bir ağrı var arada karnıma sancı giriyor geçiyor. Belim adet olacak gibi ağrıyor. Bu doğum belirtisi mi?
merisenel-2016 Kubradurmus canım sancı başlangıcı kasıkta ağrı olup yürümekte zorluk çekiyorsan bekleme canım Dr a git
Gulsen4224 Kubradurmus cnm kasıktan bele doğru belirli dklarda giren bir agrı ama senin başlamış sanki dk tuttun mu 🤷🏻♀️
Nursahcan Bence bi doktora git canım bende 36+ 4 oldum birden belimde kuyruk sokumumda agrı oldu yürümekte zorlandım bebek asagı dönmüş zaten ama kasıkda falan agrı yoktu doktor agrı olursa gel dedı
Dyg61 Kubradurmus vücut ağırlığın artık ön tarafta olduğu için beline vuruyo ben son aylarda ağlıyodum agrıdan kasıklarına vuruyo mu agrı
YavuzCagan Kubradurmus pekı erken dogum rıskınız nedendi acaba benım 1 haftadır var riskim su azalması ve kordon dolanması bıde sancım cıkmıstı nst de suan 33 haftalıgız gobekten ıgne ve sancı ıcın hap kullanıyorum
Kubradurmus YavuzCagan Nişan geldi bve bebek çok aşağıya inmişti doktor muayene etsem açılacak dedi nst de az sancım çıktı.