Edtu94- 37 +0olduk bugün kızlar 3 gündür vajinamda geceleri ve gündüzleri batma özelliklede sızlama var karnında ağrıyor arada acaba dogummu olacak bi kaç güne…. Bu arada çarşamba kontrolüm var..
Prensannnemm Edtu94- bende ayni haftadayim benimde Çarşamba kontrolüm var ağrılar da aynı bende merak ettim şimdi 🤔
Serifeinc4 Edtu94- ben 35. Haftadayım aynıları bende de var dün sadece karın ağrısı bugün kasık vajina ağrısı gibi
Edtu94- Prensannnemm canım ne nişan geldi ne bişe benim ..ic çamaşırı az az ıslanıyor onu farkettim afedersin kokladım idrarda değil….dr yavaş yavaş suyun gelir demişti acaba suyummu geliyor …ay kafayı yicemmmm
Prensannnemm Edtu94- inanır mısın bende de var o ıslaklık çok değil de biraz geliyo insAllah soracağım Çarşamba günü
Edtu94- Prensannnemm inanırım canım dr a sormustum 2 hafta önce suyundur artık yavaş yavaş gelir sızar demişti
Serifeinc4 Edtu94- yaaa dün falan yoktu ama bugün resmen kalkmakta yürümekte zorlandım bir süre dün biraz fazla yürümüştük ondan olmuştur diye düşünmüştüm ama ara ara olacak demek ki🤷♀️