Srplhrgl LeylaKrlll valla ara ara hissediyorum arada onunla konuşuyorum bana tepki veriyor elimi karnıma koymadanda hissedebiliyrm ama bazen gün içerisinde hissetmiyorumda değişiyor yani
mucizemi_beklyrm 22 haftalık olduk şükür hareketleri de güzel özellikle şekerli çay içtiğimde tepkileri oluyor😊
G92 Geceleri bazen uyandırıyor, daha çok gece aktif , bir de yemek yapmak/ yemek için mutfağa geçtiğimde, yemek gördüğümde haraketler başlıyor 😊
LeylaKrlll Benimki de artık daha sık olmaya başladı 18.19 haftalar gibi değil gün içinde az da olsa hissediyorum ama böyle kalp atması değil farklı tekme gibi oluyor artık 🥰
alininannesiiiii Bizde 22.haftamızdayız uzanayım hemen başlıyor kıpırdanmaya hissediyorum artık bide sizde de oldumu bilmiyorum ama arada çok büyük bi şekilde hissediyorum göbeğim dalgalanıyor resmen takla atıyor sanki içinde iki kere o kadar çok hissettim böyle saniyelik bi olay sizde oldu mu
AyGC alininannesiiiii geçen gün ben de göbeğimin dalgalandığını gördüm ve videoya dahi aldım😊 tekrar tekrar yaşamak dileğiyle
Kahramankentli Bende gümbür gümbür hissediyorum artık maşallah bazen çok sert vuruyor hissedilmeyecek gibi değil
Mineust Ben 21 im bende hissediyorum. İçimde böyle pıtır pıtır hareket ediyo. Tekmemi yumrukmu dönmesimi bilemiyorum ama yogun hissediyorum
AyGC Biz de 22+1 günlük olduk bin şükür :) hareketleri hissediyorum Allah’ıma şükürler olsun. Hangi pozisyonlarda rahat hissettiğimi fark edip onları yaptıkça daha güzel hissediyorum. Hayırlısıyla doğsun minnaklarımız🤲🏻💖
alininannesiiiii AyGC ben videoya alamadım saniyelik bi olaydı ama çok güzel bişeydi hep olsun istiyorum resmen çok değişik bi psikoloji ☺️