HBetul EG75 bu gün tartıldım 78 yazıyor du şok oldum nasıl bir an 4 kilo aldım diye ilk 5 ay 2 kilo almıştım sonra bir anda 4 4çıktı 🥺🙈 nasıl başa çıkacagım bilmiyorum bana kalırsa çokda yemiyorum ama 😂🙈😅 27+1 daha yani 68 le hamile kalmıltım 80 ni geçmesem bari diyordum geçmemeye çalışacağım bakalım 🤔
benimoykum 21inci haftadayim 4 kilo aldim doktorun dikkat et degince her sey daha da gözüme guzel gelmeye başladı 😅 ama her gun yürüyorum dikkat ediyorum🌸
2cocuk1kediannesi Burculicee bende aynı durumdayım ama ben hamileliklerde çok kilo alıyorum yine 4-5 kilo aldığıma şükür. 14. Haftadayım bende daha
Mde2323 EG75 yarin 37.haftaya giriyoruz 11 kilo aldim 12_15 arasi yeterlidir eger cok zayifsaniz doktorunuz 18e kadar bisi demez sanirim 13-14 kilo ile kapatirim bu serüveni:)
Burculicee 2cocuk1kediannesi ben hamur işinden uzak durmaya çalışıyorum normalde de kiloluyum zaten elimden geldiği kadar bebişin kilo alması için uğraşıcam yoksa Doğumdan sonra sıkı bir diyet yapmam gerekecek ☺️☺️
Cerla Valla 59la hamile kaldım ilk iki ay çok rahatsızlandı veslenemedim geçmeyen Bi gribim oluştu 56 buçuğa inmişti, bugün gittim düz 55di bana aldım gibide gelmişti ama yada tartı bozuk eğer doğruysa umarım 65le kapatırım 12+2 yim şuan
UmaysMom EG75 32+4 itibariyle 3 kg aldım 😊 hafif kilolu olduğum için ilk başta herkes aman dikkat modunda olunca kendimden kilo verip bebeğimi büyüttüm sanırım 🥰