Gulsahtayarslan Merhaba hanımlar adana medline ve baskent hastanesinin sezeryan doğum ücret ne kadar acaba (SİGORTALI)
Lara44 Gulsahtayarslan canım ben geçen sene Medline de yaptım 3 buçuktu şimdi 3 hafta sonra yine doğumum var 4 bin dendi ..
_Mother_ Bende Seyhan başkente gidiyorum bilen varsa yazarsa sevinirim kızlar birde merakım şu hakan kalaycı ya gidiyorum kendisine soramadım da normal doğum da yapıyormu acaba bu gittiğimde soracam kendisine bilen varsa söyler ise sevinirim
_Mother_ asliiiiii87 anladım canım çok teşekkür ederim hep aklımda soru işaretiydi zaten bebek normal doğum pozisyonunda olursa zorla sezaryen yapacaklarını düşünmüyorum da acaba fiyat hakkında bilginiz var mı
asliiiiii87 _Mother_ ya ondan da emin diilim ama 1-2 ay önce 2500 2700 gibi duymustum, yaniltmak istemem.
_Mother_ asliiiiii87 anladım canım teşekkürler 🙏 zaten benim tahmini doğum Nisan ayı daha var yani o zamana kadar fiyat da değişik olabilir
Gulsahtayarslan Ben bir türlü 2 doktorlardan da memnun kalamadm ilgilenmiyorlar ne tansyon ölçüyorlar ne bebegn kilosunu boyunu adam akıllı söylüyorlar ne yapmalıym bilmiyorum
_Mother_ asliiiiii87 valla canım doğum ücretini sormadım ama detaylıya girecem onu öğrendim 540₺ imiş
_Mother_ asliiiiii87 bu gittiğimde olamadı segretere sorim bir yaa şimdi evde soruları düşünüyorum doktorun yanına gidince her şey iyi deyince bütün soruları unutuyorum normal doğum yapıp yapmadığını bile sormayı unuttum
_Mother_ asliiiiii87 anladım canım yani sonuçta hastasını son hafta bırakacak değil Hakan Kalaycı nın muayene ücreti 207₺ ikili test ve muayene ücreti birlikte 390₺ 207 muayene ücreti 183 de ikili test kan alınacağı zaman veriyorsun detaylı organ taraması muayene ücreti de 540 ₺ canım benim bu zamana kadar geçirdiğim ve öğrendiğim böyle doğum ücretini sormadım bilmiyorum nst ücretini de bilmiyorum sen biliyormusun nstten ne kadar alıyorlar
asliiiiii87 _Mother_ detayli ultrasona hic oyle bir mebla vermedik canim, detayli organ tarama baska bir sey mi?
_Mother_ asliiiiii87 hmm bak buna şaşırdım işte 😂 herşey den fazla para alıyorlar ya ücretsiz olması şaşırtıcı oldu 😂
_Mother_ asliiiiii87 valla bilmiyorum ki canım bugün aradım detaylı ultrason için randevu alacam dedim bana muayene ücreti ile 540₺ dedi 🤷♂️
_Mother_ asliiiiii87 aynen canım artı muayene birde o kadar oluyor dediler ama saçma değilmi hem muayene hem detaylı parası almaları