Ebruyulalii27 Merhaba kızlar 4 gün önce kan tahlili verdiğimde 33 ten 83 e cıkms idrar yolu enfeksiyon çıktı özel hastaneye gidip baktırdım tekrar kan verdim fakat ultrasonda kese gözükmüyor 5 haftalık ne kadar zamanda gözükür kese acaba
Alinamoms Ebruyulalii27 geç döllenmedir yüksek ihtimalle hiç moralinizi bozmayın. Bu betayla kese gözükmez zaten doktorlar hemen kötüsünü düşünür.
Gizemburcukoca Ebruyulalii27 canım sıkma sakın canını ben 19 Ekim’de gottim 217 çıktı 21 nde gittim 565 çıktı 28 nde gel bakalım dedi bebekde kesede yok dedi bugün için çağırdı yoksa gebelik sonlandırma dedi ben günlerce düşük yapacağım diye morelim bozuldu burdan kaç tane soru açtım daha sonra kan değerimi merak edip sağlık ocağına gittin 4269 çıktı hemen ilk hamileliğim de kızım için gittugim doktora gittim kese ve küçük olusum var dedi benim ilk gebeliğim de geç dolllenme buda büyük ihtimalle geç döllenme şuan 5+4 dum adete göre üç dört hafta var
Ebruyulalii27 Gizemburcukoca teşekkür ederim canım inşallah benimde geç föllenmedri moralim bozuldu benimde sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum