Sdymzlm Kızlar meraba, grip oluyorum burnum tıkalı ve arada ter basıyor. Doktoruma haber vermem gerekiyormu acaba bebeğime zararı varmıdır ? Neler yapabilirim geçmesi için ? 32 haftalığım.
Muvahhide2 Sdymzlm canım güzelce dinlen doğal yolla kendini besle. Meyve ye, bol su iç🌸 korona olup atlayanlar var bebeğe bir zararı dokunmaz inşaAllah korkma
Ftmsrkn Sdymzlm bende aynıyım 2 gündür kötüyüm 32 haftalığım bende kendi imkanlarımla atlatmaya çalışıyorum nane limon bol c vitamini tavuk suyu et suyuna çorba çaya limon sıkıp içiyorum ve kendimi sıcak tutuyorum ilaç kullanamıyoruz bi tek parol onu da baş ağrıma dayanamadım bir kere içtim ama ateş olursa bebeğe zararı oluyormuş ole duydum bende ateşimi kontrol ediyorum çok şükür ateşim çıkmadı bol vitaminli beslen bol su iç ve dinlen çok çok geçmiş olsun 🤲
Gulsen4224 Sdymzlm cnm bol C vitamini tüket nane limon iç ıhlamur bal boğazına iyi olur iç onuda öksürük var sa bala limon damlat ye onu da rabbim Şafi ismi ile şifa versin ben atlattım baya zorlu oldu hastaneye gittim acile prol serum takıldı onla rahatladım gözüm burnum akıyordu yoksa