Azurunannesi Semakrkmz 2 aylık hamileyim her hafta gidiyorum mutlaka. Doktoruma sordum düşük riski olmadığı sürece hiç bir sakıncası yokmuş canım
[silindi] Semakrkmz deniz sakınca olmaz ama 5’ten sonra ya da sabah erken girin diyorlar güneşin açısıyla alakalı. Ama havuzdan enfeksiyon kapabilirsniz. normalde de girilmemeli. Gözlükle o havuzun İçine bakın çok kötü. Bence denize girin ohh çok güzel
YazCilegi Semakrkmz Doktorunuzun yönlendirmesi daha doğru olacaktır elbette ama ben Antalya da yaşadıgım için deniz havuz sezonu cok erken acıldı,doktorum asla havuz önermiyor.
NaimeYilmaz Semakrkmz tabiki olabilir. Riske atmayın derim enfeksıyon bir başladımı ardı arkası kesılmıor
nilly Ben ilk bebegimde çalışmıyordum çok çok çok yüzdüm ama denizde. Havuza girmedim hiç korktum. Kolay bi normal doğum oldu bu sayede. Şuan 15 haftalık hamileyim ve bu yaz tatile gidicem yine denize giricem sadece. Havuzlar temiz gelmiyo bana.
Gozdealpu Benim doktorumda yüzmemi tavsiye etti ama havuzun temizliğinden emin ol dedi. Normalde de havuzdan enfeksiyon kapma riski var. Temizliğinden eminseniz sorun yok