UlkerKamran Kizlar su an 25+1 hamileyim.bebek cok haraketli.benimle ayni haftada olan anneler,sizde durum nasil?? Acaba normalmi bu haftalarda? Gunun her saatinde hiss ede biliyorum,,mutlu oluyorum onu her hiss etdiyimde,ama icime bi korkuda dusuyo
deletedmom351 UlkerKamran Hareketli bebekten neden korkuyorsun ki benim doktorum hareketli Bebek sağlıklı bebektir demişti. Hareket etmesi ne güzel.
Snur94 UlkerKamran bende aynıydım o haftada şimdi 27. Haftadayım ve üç gündür çok az hareket ediyor çok endişeliyim yarın doktora gidicem
Gfrn UlkerKamran bende 32.haftadayım canım benim ki resmen 7/24 halay çekiyor uykumdan uyandırıyor manyak hareketli bence iyi birşey bu
SemraCantrkCokun UlkerKamran ben de 25. haftamdayım hiç durmuyor hiç😄 Normal bence. Hareketsiz olmasından çok daha iyi tabii ki.
Nzlefe Ben 24 haftalık hamileyim günde bir kaç kez hissediyorum 28 haftaya kadar normalmiş her bebek aynı olmazmış tekmeden çok dönme kabiliyeti geliştiği için çok problem değil ama hergün en az 1 kere bile olsun hissetmek önemli
SibelAlp7 UlkerKamran 27 haftalık hamileyim çok hareketli öyle de olsun hareket etmeyince korkuyor insan
Crktnmltm UlkerKamran 29 haftalık hamileyim 🙏🏼 Kızım sanırım futbol takımına hazırlık yapıyor günün her saati kıpır kıpır geceleri de öyle bazen diyorum ki hiç yorulmuyor Musun annecim dur biraz biraz durup tekrar hareketleniyor. İnan Birgün yavaş hareket etse ben neden hareket etmiyor diye endişeleniyorum. Doktorumda çok hareket eden bebekten korkma hareket etmediğin de de kanaman olmadığı sürece korkma demişti 😋 için rahat olsun ben bayılıyorum bu kadar hareketli olmasına 🙈