minicikanne trendyoldan almıstım. Anker eufy 11 s.
Silme özelligi yok zaten halıları fln toplayıp silme özelliğini kullanıyor genelde kişiler. Bu yuzden mop özelliksiz alcaktım. Ayrıca haritalama yok yani git mutfagı süpür demiyosunuz. Bir kumanda var sag sol yapıp mutfaga girdirip modlardan birine basıyorum sonrasında kendisi süpürüyor. Ben aldıgımda 800 yorum vardı sadece hepsi burada da ve 1 yıldız veren 6, 2 yıldız veren sadece 6 kişi vardı. herkes cok memnun tam bir fiyat performans ürünü. Cekimi fln cok iyi. Söylediigm gibi ben süpürmesini istedigim odaya calısırken kumandasından sag sol yapıp gtürüyorum sonra kendisi hallediyor. Hatta ben oturma odasında otururken süpürüyor. Ekstra fazla gitmesni istedigim yeri yine sanki kumandalı arabalar gibi sag sol yapıp tekrar süpürtüyorum, oturdugum yerden hic kalkmadan yatak odama kumanda yarsımıyla girdiiryorum ben oturutken o süpürüyor. Haratalama özelliğinin eksikliğini hic hissetmedim. Bir fenomen görmüştüm alalı 2 yıl olcal cok iyş calısıyor demişti. O anda dehset bir indirime girdi valla karlı bi alısveriş oldu benim için😁