Ffc2224 Mom092 valla bende canım 🥰birde giderken muz yedim cikolata yedim tık yok hatta doktor karnıma hafif hafif vuruyordu yinede göstermedi doktordan cıktık eve geldik bir hareketli bir hareketli dedim tamm sen dalga geciyorsun benimle 😂
Nktozkn 39+3 hala yüzünü göremedik biz artık pes ettik doğumda göreceğiz nasipse doktorum her gittiğimizde ekstra olarak uğraştı nazlı kızımın sadece dudaklarını görebildik 🙈
NurSema01 busbusbus10 27.haftaya kadar bizde yüzünü göremedik 😏 ya eli vardı ya ayağı 27.haftada gösterdi artık nazlı oğlum 😄 hareket etmesi için kontrolden önce çikolata gibi şeyler yiyin ben son çare olarak öyle yaptım hareketli olduğundan gördük yüzünü hatta kaşlarını bile çattı beyefendi 😂😂
Suna26 busbusbus10 34.haftadayım herkesin elinde bebeğinin vesikalık resmî var resmen ben yüzünün yarısını zorla görebildim onda da kaşlar çatık sinirli bakmış 😂😂
MomC6 busbusbus10 inanın bende daha doğru düzgün hiç yüzünü göremedim eliyle yüzünü kapatıyor sürekli saniyelik yakalasak ta net olmuyor öyle kalmadığı için.. Bugün kontrolüm var inşallah görürüm diye ümit ediyorum 🤦♀️🙈💕
MomC6 busbusbus10 https://imgyukle.com/i/I0Zx0A Elleriyle tamamen kapatmış yüzünü gene göremedim ya 😂😂😂 doğunca göreceğim galiba ben bu kızı 🤦♀️💕
busbusbus10 Gizemlimmio benimde çok yakının sürekli resim atıyor bu çocuk niye göstermiyor diye düşünüyordum ama bi çok kişi öyleymiş 🤗
mucizemhu busbusbus10 Renkli utrasyon mu sizin ben devlete gidiyorum siyah beyaz ben hiç görmedim yüzünü 😒
denisyanne busbusbus10 canım kıme dedıysem çocuk döndü çıkolta ye ülker kırmızı paket vişne suyu iç idrarın olmasın ve öksür devamlı doktorun yanına girmeden