busbusbus10 Kızlar merhaba 25+3 oldum bebek yüzünü ultrason da göstermiyor elleriyle ayaklarıyla kapatıyor yada sırtını dönüyor arkadaşımın bebeğinin yüzünün herşeyi belli kime benzediği bile ne yapabilirim göstermesi için 😖😖
Sdymzlm busbusbus10 benim bebeğimde göstermiyor, o kadar uğraşıyor doktor ellerini çekmiyor yüzünden. 32 haftalık olduk ama artık doğduğunda göreceğiz 😍
Arasarzu busbusbus10 29.haftamdayım bugune kadar göremedim 😂 çok inatçılar kısmetse perşembe gunu görmeyi ümit ediyorum
DenizGzm busbusbus10 30+6 bizde aynıyız ellerini yüzüne kapatıyor hep bende göremiyorum ama sorun değil illa ki Allah’ın izniyle çıkıcak ve görücez 😇
SILA--123 aynı sorun bendede var 😂 yarım saat yürü tatlı yada meyve ye canım benimki bikerelik öyle döndü de ultroson fotorafi cektirdim ❤️
Mom092 busbusbus10 benmkide gostermiyo canim 30 haftalik olduk bitane yuz fotosu yok hepsi arkasi donuk yan donuk kafasi cevrilmis veya da eliyle kapatma gibi pozlar 😂 yani artık istemicem doktordan yuz pozu gostermessen gosterme dedim😂 ben pes ettim 🤚🏻
Ffc2224 busbusbus10 Mom092 ben bugun doktora kontrolle gittim 28 haftalık oldu doktor naptıysa yine göstermedi ben artık vazgectim 😂
edakyconal07 busbusbus10 bnm de 25 haftalık ve Dr gittiğimizde çikolata yiyip de gitmiştim ama maalesef yüzünü yandan profil çok az gorebildik artık birdahaki sefere sabırsızlıkla bekliyoruz
Gebegunlugu busbusbus10 canım 29 haftaligim artık o kadar alıştım ki göstermemesine sağlık durumunu öğrenip çıkıp eve gidiyorm malesef bi formülü bulursan bizimlede paylaş lutfen🙄🤗
Minikmucizem199 busbusbus10 benimki 33 haftalık olduk hiç göstermedi yüzünü bugüne kadar hep elleriyle kapatıyor 😀😀
Irmakkk01 busbusbus10 benimde gostermemisti 26. Haftamda dedim hocam ugrasalim yüzünü merak ediyorum birde şeker yükleme testi yaptırmıştım . Zar.zor az da olsa gorebildik yine tam göstermedi 😁