Eveeett kızlar öyle yada böyle geçiyormuş günler ,bir şekilde çıkıyormuş o beklediğimiz mucizemiz içimizdeki akvaryumdan .. Anne olmayı en başından beri dibine kadar yaşatan rabbime şükürler olsun öncelikle . Ben bu mucizem için çok acılar çektim çok bedel ödedim hamileliğimin ilk başından beri çok sıkıntılarım oldu hastane evimizdi artık mide bulantıları kusmalar bayılmalar şiddetli kanamalar enfeksiyonlar daha 26 haftadayken 2 cm açılma 1 ay hastanede yattım daha sonra tam düzeldim derken plesantamda ileri derece yaşlılık oldu bebeğim beslenmemeye başladı her tuvalete gitmemde kanamalarla yüzleşmek zorunda kalmak bebeğime bişey oldu endişesiyle ağlamaktan balon olan gözler ve sürekli kasılmaları sancıları olan bir gebeydim . Ayyhhh dediniz mi içinizden 😂😂 Sizi daha okurken baymıştır ama ben bunları aylarca yaşadım 😂😂 Neysee gelelim güzel taraflara 🙏🏻 Artık son zamanlara girerken düzenli sancılarım çıkmaya başlamıştı ve artık doktorum bebeği riske atmamamız gerektiğini gelişiminin durduğunu bebeğin karnımda kilo verdiğini söyledi ve bana 37+1 de gün verdi . 4 kasım🙏🏻💜 Geldi çattı o gün gece uyku uyuyamadım sabah 5 de ayaktaydım korkuyordum başıma ne gelicek diye . Saat 8 de yola koyulduk hastaneye vardık yatış yapıldı bana bir ameliyat önlüğü giydirdiler damar yolu açtılar derken geldi bekleme vakti kurbanlık koyun gibi hissediyodum etrafımdaki herkes gülerken benim o içimdeki korku anlatılamaz😬 Ameliyat saatim gelmişti beni ameliyathaneye indirdiler ve korkudan titrerken kendimi bir anda fena cesur hissetmeye başladım baya soğuk kanlıydım 😂 Deli cesareti bu galiba😂 Beni içeri aldılar içeri kalabalıktı ameliyathane soğuk ve çok ışıklıydı rüya alemi gibi . Anestezi doktoru geldi eğildim hemşire kollarımdan tuttu omuzlarıma bastırdı anestezi doktoruyla sohbete başlamıştık derken iğneyi yapmış bile hiç anlamadım iğnenin girdiğini bile şaka gibiydi🤷🏼♀️ Sonra bacaklarım uyuşmaya başladı doktoruma seslendiler doktorum geldi 😂 Ben onun için tam bir baş belasıydım bana aylarını harcadı çok kahrımı çekti canım doktorum ameliyata başladığını söylemedi sadece karnımı muayene edeceğini söyledi karnıma bastıracağını bebeğin pozisyonunu değiştireceğini söyledi ama ben biliyordum beni kandırdığını karnımda baskı hissetmeye başladım herşeyin farkındaydım sakin kalıyodum ve çok işe yaradı sonra 10 dakika içinde ince tiz bir kedi sesi gibi uzaktan geliyordu kızımın sesiydi işte o ses dünyalara bedelllll🙏🏻 Yanıma getirdiler gözüm görmüyordu heyecandan sıcacıktııı çok şükür ettim Rabbime 🙏🏻 Sonra kızımı götürdüler Ablam hemşire olduğu için tüm anımda yanımdaydı çok destek aldım ameliyat sırasında çok fena bulantım oldu ama nefes egzersizi yapıp paniklemedim sonra hemşireler hemen müdahale ediyor zaten dikilirken içim çok gıdıklandı çok tuhaftı😂😂 Bir ara gözüm tavana çarptı ve karnımıı gördüm kanlar içinde orda ben baygınlık geçirdim geri geldim😂 çok fena çarpıntım oldu ama hemen toparladım😂 Öyle böyle bitti ameliyatım. Ameliyat sonrası çok ağırım olmadı ama o sonda varyaaa o sondaaa😡😡İdrar mesanemi tıkadı ve benim böbreklerimi şişirdi idrarımı yapamıyordum ameliyatlı ameliyatlı tuvaletten çıkamadım sürekli idrar yapmaya çalışıyordum ama olmuyordu sonra tekrar sonda taktıklar içimi boşaltmak için ama mahvoldum daha yeni toparlamaya çalışıyorum ama hala kötü iyileşemedim😒 hastanede en çok işime depend yaradı gerçekten Harika bişey gazım için özellikle bişey yapmadım sadece çok ama çok su içerim geliyordu çok su içiyodum öyle gazımı çıkardım ve büyük tuvaletimi yapabildim . Allah’ımın izniyle evime döndüm kızımla kızım biraz zayıf ve sürekli meme istiyor göğüs uçlarım sürekli kanıyor ve çok taş gibi en zor yanı bu Doğum sonrası göğüsler ben hala bi çare bulamadım🤦🏼♀️ Allah hepinize yardım etsin evlatlarınızı sağlıkla alın kucağınıza Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Daha anlatacak çok şeyim var ama çok uzun oldu hakkınızı helal edin sorular varsa yorumlarda buluşalımmm ❣️❣️