Ahsennurrrr Kızlar 18+6 haftalığim hareketleri iki haftadır hissediyordum tabi düzenli değil ama ara ara oluyo du yani tekme falan ufak çaplı dün bir kere bugün ise şuana kadar hiç hissetmedim normal mi endişelenmelimiyim
merisenel-2016 Ahsennurrrr bitter çikolata yiyip ayaklarını uzat 1 saat içerisinde hareket etmezse Dr a git cnm
Serdardilan Ahsennurrrr bnmle ayni haftadasin bende 18+5 im bnmde öyle oluyor arada ama yinede tam net bisey söylemek istemiyorum yanlış olmasin diye ama bnmde oluyor yani öyle hic hissetmediğim günler oluyor
Attent Ahsennurrrr canım bebek hareketlerini herzman his edemezsin aslında oynuyor ama daha yeni sen his etmeye başladığın için bundan endişelenecek bişey yok ilerleyen haftalarda daha güçlü his etirecek kendini
theAna O haftalarda çok normal bir şey bence. Kolay kolay hissedilmiyor hareketleri 26-27.haftalara kadar anca düzene girmiş oluyor. Tabi ben yanlış yönlendirmiş olmayayım araştırın siz fikrimi belirttim sadece, endişelenecek bir durum yoktur inşallah 🌼
Ahsennurrrr theAna amin inşallah ya bende internetten bakıp ettim 20 -22 hafta dan sonra düzenli diuor ama insan gene tedirgin oldjm ❤️ tam sana şimdi yazarken ufak bir kipirmada hissettim şükürler olsun 😂
D_Canblt Bizim bile 22.haftada olmasına rağmen düzenli değil günde 2-3 defa hissediyorum ara sıra sizinde düzelir merak etmeyin
Eslina175 Ahsennurrrr merhaba ayni haftalardayuz birsey sormak istiyorum idrar geldiginde rahimde bir agri oluyormu sizdede ben son bir haftadir boykeyim birz tedirgin oldjm .
Ahsennurrrr Eslina175 evet ya bendede var acı mı ağrı mi desem değişik bisi oluyor bazend karnımın içi acıyor
Ahsennurrrr Nofa ayy neden böle oldu anlamadım ama baya araştırdım normal mis yirminci haftadan sonra asıl sert hareketler ve düzenli hareketler diyorlar bakalım
Ahsennurrrr Nofa ay inşallah bacım inşallah böle insan devsmli ikilemde kalıyor ya ister istemez bir korku sarıyor icimi
Ylzysn Bende 18+3 üm nasıl bi hissetme oluyo mesela ben oluyosa da pek ayırt edemiyorum 😏 bazen göz seğirmesi gibi ama çok nadir kaç gündür onu da hissetmiyorum 😞
Ahsennurrrr Ylzysn nasıl anlatsam ki minik bir tekme düşün omzuna arkadan parmaklayip çağırırım ya hani seni o omzunda hissettiğin şey gibi ufak hir tekme gibi hisi hissediyordum içimde yer değiştirdiğini kaydığını sanki
Ylzysn Ahsennurrrr ya onu bugun hissettim sanki kuzum benim ama sürekli olan bişi diil ben biraz aceleciyim sanki 😀
Ahsennurrrr Ylzysn ahaha😂 sende bendensin bende aynı ya ama normal artık günlerimiz 18 den sonra hissederiz evde bı tane daha olduğu ifin gün icind hareket ederken ben hissetmiyorum pek uzandigimda otururken yemek yedikten sonra böle minik minik bisiler oluyor ama artık bu haftadan sonra her daim hisseder oluruz insalllaaaahh
Ylzysn Ahsennurrrr inşallah aklım elim hep orda hareket ederse kaçırmayın diye 😀 ama çok güzel şeyler rabbim herkese yaşatsın Allah’ım sağlıkla kucamıza versin inşallah.🙏