Ben 16haftalık hamileyim hurmayı çok seviyorum.Hurma normalde son ayda açılmaya da yardımcı olan bişey.ben şimdi Ramazan’da bol bol yesem sevdiğim için bi sıkıntı olur mu acaba bebeğim için.
Melikefurkan Ben Ben hurmayı doktoruma sordum gönül rahatlığıyla yiyebilirsin bu tür şeylere de inanma dedi o gün bugündür hurma yiyorum.
deletedmom351 Ben Canım bende 37. Haftadayım açılmam olsun diye yiyorum ama bugün muayene de sıfır açıklık çıktı sanırım etki etmiyor.
Ben Teşekkür ederim bir sürü yerde okudum açılmayı kolaylaştırıyo diye çokta seviyorum bi aksilik olur mu diye çekiniyorum yemekten malum ramazan geldi hurma artık gündemde☺
Deletedmom_26 Ben açılmayı ve doğumu kolaylaştıran hurma ramazanlarda yediğimiz hurma değil acve hurmasıdır diğer türlü hurma tüketebilirsiniz lif ve vitamin açısından çok zengindir
NaimeYilmaz Ben Hurma demek şeker demek dengelı tuketmekte fayda var 🌸 1-2 tane bende atıorm arada azıma
nilly Ben çok severim hep de yiyorum. Bu ikinci bebek. Hurma yiyenin bebeği iyi huylu olurmuş derler. Şerbetli tatlılarla kilo almaktan tabiki iyidir. Tatlı çektiğinde canın bi kaç tane at ağzına oh mis.
Denizim Ben canim ben hergun yiyorum 20.haftamdan beri bu sayede tatli krizlerimlede basedebiliyorum,ama cok fazla yersen kilo yapar ben en fazla 2tane yiyorum