Tugceasl Zeynep_adem58 benimde ya gerçekten moralim bozuluyor sarışınım normalde ama bu tüyler siyah siyah ve almaya korkuyorum çoğalacak diye henüz öğrenemedik cinsiyetini 19+4
Zeynep_adem58 Tugceasl dokuluyof onlar uzulmeyin sonucta bebeginiz yuzunden cikti sebebi guzel bisey sagliklica dogsunlar da vafsin hep kalsada olur😊ama dokukuyor dogumdan sonda 1 tane bile kalmiyor almayin ellemeyin
Zeynep_adem58 mucizemhu dokuluyof o merak etme 2. Bebegim benim oglum dogduktan sonra dokulmustu hic kalmiyor 😊
Zeynep_adem58 Azrabetulunannesi demekki kizdada oluyormus ama cigunluk erkek bebekte oluyor girdugim kadariyla
Zeynep_adem58 Nuray23 hayir herkez de mutlaka olusmaz genelde esmerlerde olusuyor belli oluyor cokta onemli biseyde degil zaten :)
Gizemky Zeynep_adem58 yok kuzum ya ye tatlıyı getir atlıyı ye ekşiyi doğur Ayşe’yi de yalan 😄 kafiye olsun diye sallamış bizim neneler 😀
Albiina05 Nuray23 haftamız aynı benim de çizgi yok 😁 esmerlerde çok belirgin oluyormuş. Ben sarışınım ondan mı acaba diye düşünüyorum. Ama kıllanma çok oldu 😖
KezibanUan theAna benimde sadece altta göbek deligimden itibaren çıktı dediğiniz gibi bakalım ne olacak cinsiyeti kesin bisey demedi doktor sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
theAna KezibanUan amin inşallah sağ olun. Size de Allah kolay doğum nasip etsin inşallah sağlıkla kucağınıza alın 🌼