___ebru___ inanmadim demedim ki cocuga muhtemelen alerji yapti dedim. Ki dalin de bana alerji yapmis. Bu boyledir zaten. Bazen cocuga yuzlerce liralik bisey alirsin 5liralik urun kadar iyi gelmez. Zaten bence de mustelanin ozel bir artisi yok. Valla ben burts bees e ya da baska begendigim birkac ithal urune o parayi vermek istemedigim icin bana ucuz geldi diye mustela aldim. Belki mustela kotu gelecek bilemem. O zaman gidip daha kaliteli markalara bakacagim. Su an turkiyede cok reklami dondugu icin populer, fransada bile belki bu kadar populer degildir. Tabi ki her sey reklam uzerinden donuyor, ben en kolay onu buldugum icin aldim valla. Yurtdisina gidebilsem yollar acik olsa neler neler alabilirdim. Niye hiddetlendiginizi anlamadim, cocuk doktoru cocuga gore davranir, benim cocuk doktorum o donemde baska bir seye yonlendirmis onu kullanmisim, bahsettiginiz kisinin alerjisi yoktur kullanir dalini gonlunce, ne guzel. Ben beyaz sabunla bile alerji oluyorum, nasil kullanacagim? Bir de gibi urun kullanimlari cok kisisel seyler. Boykot dusunceniz de onceden de dedigim gibi imkansiza yakin su anki Turkiye’de, Bim’in ureticilerine kadar Fransiz’i, Alman’i, Suudi’si kaynarken sadece adi Turkce diye yabanci sermayeye para kazandiriyoruz hepimiz.