maggie Merhaba bebeklerinizin hareketleri nasıl? Benim cumartesi günü çok hareketliydi ama o gün çok yoruldum dün az hareket etti sadece akşam biraz hareket etti bugün de hareket etmiyor çok nadir ve yavaş hareketler hissediyorum endişelenmeli miyim
K_bra13 maggie canım bende 34 haftayım benimde 2 gündür hareket etmiyor yani böyle oynarsam belki biraz hareket eder Gitsem mi doktora bilemedim
Halimer maggie bemimde öyleydi bir gün diğer gün düzeldi hatta canımı yalacak şekilde cok öylr düsünmeyin oynuyor
Edizinannesii maggie benimkininde hareketleri sertlesti resmen ağlatıyor bazende poposunu dayıyor ora taş gibi oluyor uzunca bi sürede.oyle kalıyor 🤦♀️🤦♀️
Snzen maggie 36+4 günlük hamileyim bebeğime elimi koyduğum heran hemen hemen hareket ediyor ama endişelenecek bişey yok çünkü bebeğin yeri daraldığı için artık daha kısıtlı hareket ediyordur ☺️
maggie K_bra13 ben de bilemedim ama aşağıdaki hanımefendi azıcık hareket ediyorsa bile yeter bu haftalarda yazmış bekleyelim bari benim akşam biraz daha hareketleniyor sen de çikolata falan ye istersen
Cerence K_bra13 aynı durum bend e de var azalma oldu hareketlerinde sanki karnımda da bir yumuşama var gibi tedirgin oldum yarına randevu aldim
Edarana Yeri daraldığı için kuzum minik hareket bile sağlıklı olduğunu gösterir ayaktayken minik haraketler hissedilmiyor bazen ve artık uzun uyuyorlar canım
Edarana maggie 35hafta 2günlük canim 3cm açıklık var 36doldurunca doğuma alacaklar küveze girer diye korkuyorum
Halimer Edarana acıklık oldugunu anlayabılmışmıydın benım kontrıl gunume daha varda acıklık olup ta kontrole kadar anlamam dıyr kourluyorumm
Snzen Edarana ilk hamileliğiniz mi benim 36+4 günlük bazen yalancı sancı giriyor özellikle az su içtiğimde açıklık falan yok nişanım falan da gelmedi ama sancı var normal midir acaba
Fatihinannesiii Edarana bende 36+4 haftalık hamileyim ama daha çatı muayenesi yaptırmadım canım nasıl anladılar açıklığın olduğunu
Nursahcan Bende 36+4 olduk benm benegım aşırı harejetliydi bu aralar mesala faha az hareket ediyor doktor yerı daraldıgı ıcın dedı ama hic hareket etmezse günde bir falan ederse o zamn endıseleenıp bi doktora görun dedi
Smgyy Kızlar bu haftalarda öyle oluyor bi gün aşırı hareketli bi gün az hareketli oluyor yer daralmış bende doktoruma sordum ağrı sızı kanama vb olmadı sürecede bi sıkıntı değil dedi bide 24 saat heraketsiz olursa o zaman gel dedi
maggie Smgyy çok şükür 24 saat hareketsiz değil arada vuruyor yer değiştiriyor da anlayamadım inşallah iyidir 🙏🏻
elisas-mom Bende 35 haftadayim benim hareketli hissediyorum. Sadece çok sancı oluyor regli sancısı gibi bazı tekmeleri canımı yakıyor hatta.
Edarana Snzen yok canım 3cü gebelik benim rahim yetmezliği var ondan öyle seninki gayet normal korkma kuzum